Ma uitam plictisit pe geamul scolii, eram atat de plictisit, mai ales dupa acel dezastru colosal…
Nu am fost ca alti copii, care nu au avut o copilarie frumoasa, am avut parinti iubitori, am avut un loc unde sa stau, dar lumea putrezeste…
Momentan, mergand spre casa, trec adeseori sa vad locul apocaliptic dupa un razboi sau nici eu nu stiu exact ce a fost, ma asez langa ruinele din vechea mea casa.
Ma uitam in gol si vedeam cum fugeam speriat dupa ce am vazut un meteorit apropriindu-se, bine inteles eu credeam ca este inofensiv, in acel moment nu stiu ce simteam, era asa frumos. Voiam doar sa ajung acasa sa le arat si lor acele lumini impresionante care se aproprie, dar era prea rapid…A spulberat tot.
Apoi oamenii ….era atat de multa agitatie, oamenii imbracatii in chestii ciudate, le vedeam fata care era acoperita de o masca transparenta. Simteam cum incep sa ma clatin… Simt ceva cald langa piciorul meu si miscandu-mi capul incet, dar cu oare care frica, am sarit cu o oarecare teama, era un schelet al un animal sau asta mi s-a parut atunci, dar era cat se poate de real si viu… mda viu, intr-un sens mai ciudat, semana ca un corp de pisica, in plus avea o treia orbita in frunte de parca ar avea un al treilea ochi, si de asemenea avea ceva ciudat, ce parea sa semene a crengi…
Se apropia de mine, iar eu cum eram in fund, incercam sa ma dau inapoi cu mainele si picioarele, astfel creand praf si niste lovituri adanci pe pielea mea fina de copil, dar se apropie
-Lasa-ma, nu te apropia!
Apoi sarise spre mine, mi-am intors capul intr-o parte cand mi-am dat seama ca am dat un zis si mi-am inchis ochii, inainte sa o vad cum isi intinde labele in viata spre mine si am stat asa cateva clipe, dar…?
-Unde e? Am crezut ca sarit spre mine.
Dandu-mi seama ca locul asta devine periculos incep sa ma uit inspaimantat, era un corp langa mine, era o pata mare de sange, era proaspat, avea craniul zdrobit, astfel am vazut ceva ciudat, nu stiam ce era acea materie, mana ii era plina de sange, mai exact ii vedeam venele si muschii…
Deja respiratia-mi devenea rapide, numai intelegeam nimic, acum cateva minute totul era normal.
Incerc sa fug acolo, dar intru intr-o casa sau ce mai ramasese din ea…Era o bara, iar aceasta strapunsese chiar in momentul acela un om, prin vertebre astfel stropindu-ma cu sange peste tot, acea bar ail taiase déjà incepea ca sangele si intestinele sa-I iasa pe afara…
Ma intorc si incep sa vomit , cu o anumita scarba si tristete…
-DE CE?
-------------------------------------------------------------------
Sper sa va placa, e prima incercare de a face asa ceva O.o

Va ador