Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 266 Data de inscriere : 20/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Ce tãt vrei mã
Subiect: Lacul Eilensee Joi Sept 03, 2015 1:28 pm
Eilensee (Un lac aflat la 10-12 km de mine pe care l-am vizitat) ascunde multe crime în apele lui întunecate. 1. În 1879: 12 bărbați au dispărut în aproprierea lacului. După eforturile poliției, în interiorul pădurii au fost găsite 12 cruci de lemn înfipte în pământ. Deși au săpat pe o rază de 50 de metri pătrați, singurul lucru găsit a fost un bilețel cu textul: "Trecutul te prinde din urmă, nimic nu e ceea ce pare." 2. În 1916: În timpul războiului, aici au fost găsiți 6 bărbați uciși nemilos. Maxilarele inferioare și lobul frontal lipseau, iar din coastele lor era făcut "un țarc", în care au fost înghesuite cadavrele. 3. În 1933: Au fost descoperite oase umane și o colecție de arme pline de sânge ( satâr, macetă, săcure și un lanț de 40 de centimetri din metal forjat "împodobit" cu cuie). 4. În 1968: Un autobuz școlar a deviat cu 6 km de la șosea "parcând" pe fundul lacului. Unul dintre cei 40 de copii a supraviețuit, iar declarația lui i-a șocat pe anchetatori. „A intrat, dar s-a dus. Va reveni, sunt sigur! Nici moartea nu îl poate opri." În timpul interogatoriului băiatul a fost lovit de o criză ciudată. Arăta spre lac și striga plângând: "A venit, vine, nu îl lăsați, mă va ucide, nu!", iar după câteva zeci de secunde, inima i-a cedat.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Corectat de Gina ~ Corectare: greșeli de tastare, de punctuație; plasare diacritice.
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Mesaje : 3 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 17 Localizare : Botosani, Romania
Subiect: Re: Lacul Eilensee Sam Oct 10, 2015 1:56 pm
Hmm... Interesant.
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: Lacul Eilensee Sam Oct 10, 2015 3:18 pm
Foarte mișto. Iată mă, în asta pot să cred Copilul era probabil traumatizat și a devenit nebun . Mi-a plăcut, măh :3 Dacă e reală, zic eu să fii mai atent când mergi pe lângă lac
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Lacul Eilensee Sam Oct 10, 2015 5:46 pm
WTF, mi-a fost sters mesajul? o.o Oricum legendele le-am citit, adica dar cu mai multe povesti, si imi plac la maxim cele de genul <3
AleX Veteran
Mesaje : 266 Data de inscriere : 20/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Ce tãt vrei mã
Subiect: Re: Lacul Eilensee Lun Oct 26, 2015 4:50 pm
Da, e reala legenda (cel putin asa mi s-a spus) Ziua e aproape plin lacu' de semi nudisti care isi racoresc "aham", da' nu s-au intamplat chestii prea grave, doar niste sgarieturi si muscaturi.