Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 145 Data de inscriere : 02/06/2015 Varsta : 20 Localizare : Unde Demonii Dorm
Subiect: Re: La multi ani, ᙢᗩᖇᓰᘮᔕ ! Joi Sept 03, 2015 12:18 pm
Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, Folosind toate culorile vieții, și în timp ce scri,zambește! Happy birthday! :x :x .
I can see you,i will test you...
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: La multi ani, ᙢᗩᖇᓰᘮᔕ ! Joi Sept 03, 2015 1:35 pm
Bă, aici FlaiMuc care flutură din nas și zana care flutură din sprâncene. Să trăiești, nenică, ani câte gropi în România, să fii sănătos și să nu ajungi pe mâna doctorilor de pe-aici *bateți în lemn, eu bat deja în capu' lu' Dede* și fericit să fii, să ai o aniversare frumoasă! Vezi cu distracțiile Să nu exagerezi cu rebusuri și integrame, sau cu băutura. Știu că Tedi-i bun, da' e periculos, deci ai grijă. Acum, du-te pe youtube și ascultă Crazy Singing Bird - Happy Birthday to you. Ți-aș fi dat link, dar telefonul nu-mi permite, soo happy birthday to yoooooouuuu!!!!!! O.O La mulți ani
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: La multi ani, ᙢᗩᖇᓰᘮᔕ ! Joi Sept 03, 2015 3:13 pm
La mulţi, mulţi, muuuuuuuuuuuuuuuuuuulţi ani Mariuse!
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: La multi ani, ᙢᗩᖇᓰᘮᔕ ! Joi Sept 03, 2015 3:47 pm
Va multumesc si voua Camelia, Antonia, Any si Andra pentru urare..
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: La multi ani, ᙢᗩᖇᓰᘮᔕ ! Joi Sept 03, 2015 3:47 pm
Omg, omg. A trecut ziua ta, si imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa-ti dau un "La multi ani"! ala Doris. Oricum, nici o data nu-i prea tarziu, soo.. La multi ani ursule! Iti doresc noroc, sanatate, fericire, glumitze sarate, gagici multe, Jack Daniel's original, tigari multe, mop lung, si veatza lunga cu paranghelii, alea, alea. Inca o data "Laaaaaa multi ani!!Pot sa te imbratisez, pot pot??
Daa, normal ca pot (hug) . Ahhh she bine a fost! :33 )) ^^
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: La multi ani, ᙢᗩᖇᓰᘮᔕ ! Joi Sept 03, 2015 3:50 pm
Mersi Doris, Mi-a placut urarea ta ) >< esti o dulce.