Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 26 Data de inscriere : 14/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Germany, într-un loc de vis.
Subiect: Câinele japonez cu față umană Lun Aug 31, 2015 6:32 pm
V-ați dorit vreodată ca un câine să vorbească cu dvs? Ei bine, atunci de ce nu vă duceţi în Japonia şi vă luaţi un Jinmenken? Acesta este un câine cu faţă umană, fiind văzuţi de mulţi martori în marile oraşe japoneze. Spre deosebire de alte creaturi înfiorătoare japoneze, Jinmenken sunt destul de inofensive. Dacă îi lași în pace, probabil că te vor ignora. Dar ce sunt ei? Experimente științifice îngrozitoare, fiind scăpaţi dintr-un laborator subteran secret? Sufletele “prinse” ale victimelor accidentelor de mașină?
O teorie mai aproape de realitate ar fi aceea că Jinmenken nu reprezintă altceva decât macaci japonezi, care au blană asemănătoare câinilor şi chipuri asemănătoare oamenilor. Nu e greu să ne imaginăm că noaptea în oraş, cineva să confunde un macac cu un câine cu faţă umană!
Ce prezenţă ! Ce farmec ! Şi ce ochi frumoşi ! Dar am vorbit destul despre mine,tu ce mai faci ? :pirat:
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Câinele japonez cu față umană Mar Sept 01, 2015 10:18 am
Am mai auzit de câine cu chip uman. Oricum nu-i real, chiar dacă ar fi, este de la un exepriment sau ceva, nu cred că există aşa ceva.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Câinele japonez cu față umană Mar Sept 01, 2015 7:53 pm
Ehh, eu unul nu stiu ce sa zic, dar mi-a placut caine-om
Va ador
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Câinele japonez cu față umană Mier Sept 02, 2015 10:25 am
Hmm, am mai auzit aceata legenda si am impresia ca a mai fost postata o data , oricum este destul de interesanta , totusi nu cred ca exista asa ceva.
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Câinele japonez cu față umană Mier Sept 02, 2015 4:25 pm