Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 26 Data de inscriere : 14/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Germany, într-un loc de vis.
Subiect: Cronometrul Sony Lun Aug 31, 2015 6:28 pm
Să fim serioşi: Japonia dă tonul atunci când vine vorba de electronică. Iar Sony reprezintă unul din numele de top din domeniul electronicii. Dar totuşi, circulă zvonuri conform cărora Sony nu ar lucra atât de curat cu clienţii săi. Astfel, în anii 1980, oamenii au început să se plângă că dispozitivele lor electronice marca Sony se stricau la doar câteva luni după ce perioada lor de garanţie expira. În cele din urmă, suspiciunea a cazut asupra lui Sony. S-a răspândit un zvon conform căruia compania japoneză ar fi instalat un cronometru în produsele lor electronice, cronometru care le-ar fi determinat sa se strice după o anumită perioadă de timp. Astfel, clienţii ori trebuiau să cumpere piese de schimb originale pentru a le repara, fie trebuiau să-şi cumpere un alt model Sony în locul lor. Cel mai mare argument împotriva existenței “cronometrului Sony ” îl reprezintă faptul că, în peste 30 de ani, nimeni nu a găsit vreodată un asemenea dispozitiv în interiorul produselor electronice. Și, astfel, “cronometrul Sony” își păstrează statutul de legendă urbană.
Ce prezenţă ! Ce farmec ! Şi ce ochi frumoşi ! Dar am vorbit destul despre mine,tu ce mai faci ? :pirat:
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Cronometrul Sony Lun Aug 31, 2015 6:32 pm
Am mai citit asta undeva dar oricum este destul de interesant si e o idee buna sa faci bani
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Cronometrul Sony Lun Aug 31, 2015 6:53 pm
Metoda de a face banii dar umm asta poate sa fie o problema asa s-a intamplat si cu samsung s4 cu bateria, dar in schimb samsung oferea una noua gratis
Va ador
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Cronometrul Sony Mar Sept 01, 2015 10:16 am
Interesant. Nu am mai auzit de asta. Parcă aveam ceva de la sony, dar oricum nu mi s-a întamplat.
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Cronometrul Sony Mier Sept 02, 2015 7:12 am
Nu este o legenda terifianta dar este interesanta. Tipii aia is destepti
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Cronometrul Sony Mier Sept 02, 2015 10:29 am
Cum a spus si Alle. ,nu este terifianta , dar este interesanta , totusi nu prea cred ca asata chiar s-ar putea intampla , cred ca este doar o legenda, ma bucur ca ai postat-o pentru ca nu mai auzisem de ea .