Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Cum ar fi dacă...? Vin Sept 11, 2015 3:12 pm
Lasă-te de curcubeu, Ano Deci, povestea... chiar stau rău cu temele astea dar asta, creația asta chiar e frumoasă. E multă sensibilitate și tristețe aici, și chiar dacă nici astea nu-s pe gustul meu, mi-au plăcut. Sunt sigur că cineva chiar ar fi vărsat o lacrime când a citit asta. Nu aș vrea să stric comentariul ăsta prin a zice de excesul de puncte de suspensie și altceva, de aici zic doar că a fost plăcut să citesc ce ai scris. Succes în continuare.
Denisa Veteran
Mesaje : 168 Data de inscriere : 14/10/2014 Varsta : 18 Localizare : Sibiu
Subiect: Re: Cum ar fi dacă...? Sam Sept 12, 2015 8:06 pm
e interesantă povestea și tristă .. de dragoste,așa ceva,oricum imi place, vreau next.
Simoona Membru
Mesaje : 4 Data de inscriere : 11/10/2015 Varsta : 21 Localizare : Constanta
Subiect: Re: Cum ar fi dacă...? Mar Oct 13, 2015 5:00 pm
M-ai emoţiona. SUPERRR
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Cum ar fi dacă...? Mier Oct 14, 2015 8:25 pm
Povestea ta starneste sentimente puternice. E o poveste plina de emotie, nu am nimic de comentat.
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
xXDJMinerXx Nebun dupa forum
Mesaje : 305 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 20 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Cum ar fi dacă...? Vin Oct 16, 2015 2:35 pm
Ai facut ceea ce eu nu credeam ca e posibil, o poveste perfecta, felicitari!
Imagineaza-ti cum ar fi viata fara curiozitati despre lumea horror.