Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 2 Data de inscriere : 28/08/2015 Varsta : 26 Localizare : Bacau
Subiect: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 1:48 am
Ma numesc Diana am 21 de ani , bruneta , ochi albastri, locuiesc in uk , imi plac cainii ( deoarece baietii nu mai sunt la moda) iubesc sa citesc povesti de groaza si sa adorm inspaimantata cu gandul la ceva ce ar putea fi paranormal asa ca ......
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 1:51 am
Hei, Diana. Bun venit pe Spectrul Realităţii. Sper să te integrezi. Dacă vrei să-ţi faci prieteni, poţi intra pe chat, suntem mulţi, vorbim şi glumim. În caz ca ai vreo nelămurire, poţi posta la Ajutor.
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 8:19 am
Bine ai venit!Cum a spus si Alex daca vrei sa iti faci prieteni poti sa intri pe chat sa ne cunoastem mai bine, sper sa iti faci prieteni si sa ne intelegem.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 11:11 am
Bine venit pe spectrul desi aici nu sunt numai chestii horror unele sunt chestii sunt chiar dragute, suntem o comunitate ciudate si dupa spusele unei povesti suntem retarzi , sper sa intri si in gasca noastra de retarzi ) , oricum eu abia astept sa vad ce gen de povesti scri, desi e putin logic daca tot zici de chestiile paranormale
Va ador
Cena Veteran
Mesaje : 277 Data de inscriere : 21/07/2015 Varsta : 18 Localizare : ?
Subiect: Re: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 12:15 pm
Buna Diana,bun venit pe spectru,mai mult ca sigur te vei distra daca iti plac chetiile paranormale,la fel ca mie,dar aici nu cunt numai povesti de groaza ci ne mai si distram glumim,radem ,sper sa te vad pe chat,pwp you .
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 12:24 pm
Bun venit pe Spectru`.
Those who do not understand true pain can never understand true peace.
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Buna sunt Diana Vin Aug 28, 2015 1:19 pm
Buna buna. Bine ai venit pe Spectrul Realitatatii *fulgere-fulgere* sper sa te integrezi si sa scri niste povesti grozave
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Buna sunt Diana Lun Aug 31, 2015 11:16 pm
Bine ai venit, Diana! Sper sa te acomodezi repede ^^
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Buna sunt Diana Mar Sept 01, 2015 9:38 pm
Hei, noua colega! Spectrul te primeste cu zambetul pe buze si speram cu totii ca groaza de pe aici e pe placul tau. Succes!