Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 25 Data de inscriere : 14/08/2015 Varsta : 22 Localizare : Craiova
Subiect: Moartea Alba Lun Aug 17, 2015 10:48 am
Este povestea unei fetițe din Scoția, care ura viața atât de mult încât a vrut să distrugă până și cea mai mică urma a ei. Într-un final s-a sinucis și la puțin timp după asta părinții ei au aflat. Lucrurile au luat o întorsătură oribilă după acest incident nefericit, deoarece în doar câteva zile toți membrii familiei ei au fost găsiți morți cu toate membrele rupte. Legenda spune că dacă te interesezi și citești despre aceasta fetiță, vei auzi la scurt timp bătăi repetate în ușă, din ce în ce mai puternice până deschizi ușa și apare ea și te va ucide de teama că vei spune și altcuiva despre existența ei. Scopul ei principal este de a preveni ca cineva să știe despre ea.
Asta este cu siguranta doar o legenda, dar nu strică să verificați întotdeauna cine este la ușă inainte sa deschideti!
Corectat de: Gina *corectare greșeli de exprimare; *plasare diacritice.
"卐 Astazi, evreul nemilos lupta pentru dominatia natiunilor. Nici o natiune nu ii poate indeparta mana de la grumazul ei decat cu sabia 卐" -Adolf Hitler.
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Moartea Alba Lun Aug 17, 2015 10:54 am
Oare scapi daca nu deschizi usa sau zici pleaca?
UnNazist Incepator
Mesaje : 25 Data de inscriere : 14/08/2015 Varsta : 22 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Moartea Alba Lun Aug 17, 2015 11:08 am
The Scorpion a scris:
Oare scapi daca nu deschizi usa sau zici pleaca?
Cred ca scapi daca ii zici ca nu stii nimic.
"卐 Astazi, evreul nemilos lupta pentru dominatia natiunilor. Nici o natiune nu ii poate indeparta mana de la grumazul ei decat cu sabia 卐" -Adolf Hitler.
Rebecca Baciu Avansat
Mesaje : 84 Data de inscriere : 18/06/2015 Varsta : 20 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Moartea Alba Mier Sept 02, 2015 10:36 pm
Mai bine nu îi spui nimic şi laşi uşa închisă
Mirunda Incepator
Mesaje : 49 Data de inscriere : 01/09/2015 Varsta : 21 Localizare : Nu dezvalui la baieti.
Subiect: Re: Moartea Alba Joi Sept 03, 2015 9:45 am
Ii zici:Fa tarfa ia marsh tu de la mine de acasa fiindca e proprietate privata si scot bazooka la tine ia marsh din groapa din care ai plecat,ca de nu asmut varcolaci pe tine si te arunc in aer ))))))))
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Moartea Alba Joi Sept 03, 2015 10:33 am
Da e foarte logic sa-i zici unei fete ca nu sti nimic de ea ) Desi nu te-a intrebat nimic Cio cioc -Fa lasa-ma ca nu stiu nimic de tine
Va ador
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Moartea Alba Joi Sept 03, 2015 2:56 pm
Foarte tare , ea bate la usa si tu : "Nu stiu nimic despre tine" Bai ,e interesant ,ce sa zic..
Cioby Expert
Subiect: Re: Moartea Alba Joi Sept 03, 2015 8:31 pm
Oare cauta sex? Da, asta cauta...
Roxii♥ Incepator
Mesaje : 34 Data de inscriere : 01/09/2015 Varsta : 20 Localizare : La mine acasa.
Subiect: Re: Moartea Alba Lun Sept 07, 2015 6:08 pm