Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 25 Data de inscriere : 14/08/2015 Varsta : 22 Localizare : Craiova
Subiect: Reclama Kleenex Dum Aug 16, 2015 7:25 pm
“Dați-mi un șervetel. Mulțumesc. Stați așa… este un Kleenex, nu-i așa?” În anii ’80, în Japonia, compania Kleenex a lansat o campanie publicitară masivă. Personajele principale din reclama erau: o femeie în alb și un baiețel îmbrăcat ciudat, asemenea unui căpcăun. Muzica pentru reclamă era “It’s a Fine Day” de Jane și Barton. Totuși, imediat au apărut zvonuri conform cărora melodia ar fi copiat un fost cantec popular german cu versurile: “Mori, mori; toată lumea este blestemata, iar tu vei fi ucis.”
S-au facut mai multe plângeri și drept urmare, reclama a fost în cele din urma retrasă, dar lucrurile nu s-au oprit aici. Actrița principală din reclamă, Keiko Matsuzaka, ar fi înnebunit sau ar fi rămas însărcinată cu copilul diavolului. “Baiețelul-căpcăun” din reclamă a murit în mod misterios. La fel, fiecare membru al echipei care a lucrat la reclamă, a murit de asemenea în mod misterios. O reclama cu adevarat blestemată!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Corectat de: Gina Corectare greșeli de punctuație; plasare diacritice.
"卐 Astazi, evreul nemilos lupta pentru dominatia natiunilor. Nici o natiune nu ii poate indeparta mana de la grumazul ei decat cu sabia 卐" -Adolf Hitler.
George♡☆ Avansat
Mesaje : 64 Data de inscriere : 18/09/2015 Varsta : 22 Localizare : Germania
Subiect: Re: Reclama Kleenex Dum Sept 20, 2015 9:46 pm
Legendă, copiată.
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Interesant. Legendele se transmit din generație în generație, adică e clar că ar fi trebuit să ia de undeva legenda, nu? Cam toate legendele sunt copiate. Aceasta mi-a atras atenția pentru că nu prea am auzit legende despre reclame, dară-mite în Japonia. E mișto
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Reclama Kleenex Mar Sept 22, 2015 2:41 pm
Cred ca am mai auzit-o undeva ..sau poate nu o.o Legenda este interesanta ,mi-a placut ,oricum in general ador legendele japoneze.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Reclama Kleenex Mar Sept 22, 2015 5:50 pm
o.o ok asta e ciudat, chiar foarte, dar cred ca ramane doar un mit
Va ador
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Reclama Kleenex Mar Sept 22, 2015 7:13 pm
Am mai auzit de aceasta reclama o.o e ciudata dar este faina
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Reclama Kleenex Mar Sept 22, 2015 9:11 pm
Keep calm, nu a mai apărut legenda asta pe aici. Eu nu cred în ea, deși e interesantă și destul de tare, chiar dacă e scurtă.