Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: O noua propunere pentru aderarea in staff Vin Aug 14, 2015 12:28 pm
No bun, daca alex tot a zis ceva despre cererile in staff, de ce sa nu fie test! Test pentru corector(un text care sa-l corecteze, daca are mai putine greseli de cat minimul intra in staff, asa se pot remarca si noi venitii care inca nu au numarul de mesaje), sfatuitor(sa primeasca un text si sa dea sfaturi privind textul, aici putini sfatuitori care am vazut si au facut treaba), critic (sa critice un text, daca este destul de buna critica, intra in staff), iar la moderatori si presedinti avand in vedere ca sunt alesi de administratori nu ma pot baga, astept parerea voastra si modificari daca este nevoie. Cred ca asta ar arata mai mult experienta lui! Timpul pentru acest test poate varia, aici nu stiu pentru ca nu avem textele si nici nu le stim complexitatea.
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Vin Aug 14, 2015 3:02 pm
Și eu mă gândeam la asta, numai că eu credeam că ar fi bună altfel (nu contează, poveste lungă). Nu cred că e rea ideea.
AlexReborn Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 12/09/2014 Varsta : 20 Localizare : salaj
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Vin Aug 14, 2015 3:34 pm
Da,chiar nu e rea ideea.Daca o luam asa.Abia astept sa primesc testu O.O XD
Sunt Mort.
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Vin Aug 14, 2015 3:45 pm
Este şi asta o idee bună, mă rog. Dacă se pune în aplicare e foarte bine.
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Vin Aug 14, 2015 3:53 pm
Nu-i rea idea, si m-am gandit s-o fac mai complexa De ce nu facem si rank-uri? Daca este in proba o saptamana, doua, trei etc. Sa fie ceva gen "Ajutor de sfatuitor" doar rank fara culoare, in timpul respectiv daca arata activitate va primi sfatuitor. Deisgur trebuie audaugat asta prin regulament, model si multe o.o De aici nu mai este treaba mea.
Daca nu stiti sunt PRO
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Vin Aug 14, 2015 9:53 pm
Mi se pare o idee destul de buna , eu sunt
PRO
!
AlessiaAny Administrator
Mesaje : 148 Data de inscriere : 20/03/2015 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Sam Aug 22, 2015 12:26 am
Mi se pare o idee sclipicioasa +.+ Sau era sclipitoare? Aa, in fine. Dar ma gandeam ca am putea imbina putin ideea utilizatorului Fhour me cu cea a utilizatorului NIGHTMARE!. In loc sa stea cineva sa scrie un text anume ca sa-l dea cuiva drept test, ar putea ca cel sau cea care vrea sa intre in STAFF sa fie asistent de critic/sfatuitor etc. Un membru Staff din categorie va primi un invatacel. Spre exemplu: Petrica e corector (scuze Adda ) si Petronela vrea sa devina corector. Petrica o primeste pe Petronela in subordinea lui si el o testeaza, punandu-i in sarcina sa corecteze povestea lui Frusinel, dupa care Petrica va verifica daca Petronela si-a facut bine treaba. Petrica va prezenta "lucrarea" Petronelei in fata a inca doi membri Staff, de preferat asistenti sau presedinti, iar impreuna vor decide toti 3 daca Petronela merita sa intre in grupul corectorilor. Sper ca s-a inteles ceea ce am vrut sa zic Si m-am gandit sa se faca si niste testari periodice pentru intreg personalul Staff - in afara de asistenti si presedinti, pentru ca ei nu au la ce sa fie testati o.O Adica, daca un presedinte nu e activ si nu-si face treaba, putem solicita decaderea din grup. Momentan, nu este cazul. Testarile - de asemenea - ma gandeam sa fie date de catre asistenti si presedinti. Sa avem ca un tabel, in care acestia se vor "semna". Sa fie o oarecare ordine. Se va hotari intervalul de timp la care vor fi facute testele, iar asistentii si presedintii se vor "semna" in tabel, cate unul la membru Staff. Ziua testarilor nu trebuie sa fie aceeasi pentru toti membrii Staff, se poate face si pe o perioada de 2-3 zile. De aceea am propus "tabelul". Din nou, sper sa se inteleaga ce am vrut sa zic Oricum, in cazul in care ideea n-a fost clara - PRO
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Sam Aug 22, 2015 2:06 am
Dar voi vă bateţi joc de mine Mai demult... când eu îi testam pe vechii membri care doreau să intre în staff nu vă mergea gura să spuneţi că am avut o idee bună... Doar... tăceaţi!
Eu sunt de acord cu această idee, însă dacă ar fi cineva care să îi testeze pe viitorii staff, ar trebui să fie cineva cu o experienţă bună pe forum. Şi ce-au mai spus şi ceilalţi membri nu le mai repet cuvintele.
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Lun Aug 24, 2015 7:54 pm
Bun, dar pe moderatori din ce le dai testul ? ) presedinti au cam aceleasi comenzi ca si moderatorii, bineinteles mai multe O.o
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff Lun Aug 24, 2015 9:22 pm
Fhour Me a scris:
Bun, dar pe moderatori din ce le dai testul ? ) presedinti au cam aceleasi comenzi ca si moderatorii, bineinteles mai multe O.o
Din moment ce Moderatorii/Preşedinţii sunt aleşi, zic că nu mai are rost să fie testaţi. Mi se pare normal, pentru că nu dai o funcţie atât de importantă unui începător, ci unui membru pregătit şi cu experienţă. Şi despre Mod. de chat nu s-o zis nimic.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: O noua propunere pentru aderarea in staff