Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Propunere cerere Staff Joi Aug 13, 2015 4:40 am
Salut. Propunerea mea este să se schimbe puţin cererea pentru a face parte din Staff. Din modelul actual de cerere, nu prea ne dăm seama despre membru. Mă gândeam că poate aşa, s-ar gândi mai bine membrii Staff, dacă să dea "da" sau "nu". Modelul gândit de mine:
Nume: Numărul de mesaje: Adresa E-mail: Ce dorești să devii?: Corector/Critic/Sfătuitor Cât poți sta activ pe zii?: De ce vrei această funcţie?: Cu ce crezi că poţi ajuta?:
Şi pentru Designer:
Nume: Numărul de mesaje: Adresa E-mail: Cat poti sta activ pe zii?: De ce vrei să devii Designer?: Cu ce crezi că poţi ajuta?: Photoshop-ul folosit: Experienţa, de cat timp folosesti photoshop (minim 1 an): Câteva creaţii:
Eu mi-aş da seama mai bine, dacă un membru merită sau nu funcţia, aşa. Aştept părerile voastea.
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Propunere cerere Staff Joi Aug 13, 2015 11:28 am
Deci ideea e oc. Dar întrebarea "Cu ce crezi ca ai putea ajuta?" mi se pare cam banala. Deci dacă scoți aia e mult mai oc. Deci eu sunt pro.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Eu cred că întrebările astea nu au sens: Cu ce creyi că poți ajuta (e cam destul de logic cum poți să ajuți) Numărul de mesaje: Scrie sub poza de profil...
Cred că cererea desighnerilor e bună.
Bishamon Spammer
Nu cred ca ar ajuta aceste intrebari, ne intereseaza motivele principale! Cu ce crezi ca poti ajuta? daca vrei functia de sfatuitor e logic ca o sa dai sfaturi! daca e corector , o sa corecteze! daca e designer sau critic o sa critice sau o sa editeze! E logic de ce vrea acea functie daca aplica pentru ea O.o acum la design: De ce vrei să devii Designer?: oare de ce vrea nu stie se cheama editat si ajtuor? Cu ce crezi că poţi ajuta?: umm intrebarea asta nu isi are rostul. Daca vei face modificare care sa ajute in alegerea membrilor staf voi fi de acord, dar momentan nu mi se pare de folos. stiu si eu n-ar trebui sa pui chestiile noi? pe cele vechi le stim
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Propunere cerere Staff Vin Aug 14, 2015 4:46 am
Mă gândeam la întrebărilea astea, pentru că modelul actual este simplu. Eu consider că trebuie să-ţi dai puţin silinţa, ca să faci parte din Staff, nu? Eu m-am gândit la întrebările astea, spuneţi voi altele. Doar că îţi scrii email-ul, ce vrei să devii şi orele care le petreci pe forum (şi aici poţi minţi), nu cred că e îndeajuns. Şi la Designeri mi se pare mai ok, să vedem şi nişte creaţii. Cine ştie cât de bun e membrul la PhotoShop? Am propus asta, pentru că ar ajuta mai mult, la alegerea membrilor Staff, părerea mea. --------------------------------------------------------------------------------- Foarte corect ce ai zice sa facem o incercare pe tine, de unde stim ca tu nu ai mintit? Edit Ano, sti pe fan suburi se da un test, de ce nu facem asta mai bine, decat niste intrebari? si cu intrebarile poti sa minti daca sti sa o faci! ===========================================
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Alex, în cel mai scurt timp, voi modifica împreună cu Ema regulamentul și cel mai probabil modelul de aderare la designeri, deci momentan nu schimbăm nimic.
Apoi, pentru aderarea în staff, numărul de mesaje se pot vedea sub poza de profil al membrului. Întrebarea ”Cu ce crezi că poți ajuta” nu prea își are locul. Dacă își face treaba ca sfătuitor/corector/critic ș.a.m.d, cu asta ajută.
”De ce vrei această funcție”: ei, întrebarea asta-mi place.