Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 277 Data de inscriere : 21/07/2015 Varsta : 18 Localizare : ?
Subiect: Descriere-CameliaEle88,Camy Mar Aug 11, 2015 10:51 pm
Buna ,eu sunt CameliaEle88 puteti sa imi spuneti si Camy ,si cred ca sunt cea mai mica de aici ,ma rog.Oricum eu sunt o fire vesela si ce nu imi place deloc este sa vad oameni certanduse sau suferind,cred ca sunt un pic prea sensibila,iubeeeeeesccc sa desenez si urasc sa ma plictisesc chiar daca par prea draguta si mititica pentru site-ul asta,NU sunt,nu ma sperii foarte repede ,mie imi plac filmele si povestile de groaza CRED ca din cauza ca sunt nascuta in luna in care este si HALLOWEENUL,si m-am atasat de sarbatoarea asta siu totul despre ea si este ca si a doua mea zi de nastere. Am si eu o intrebare cum se pun poze de pe 'net deuarece nu stiu unde sa intreb. Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati comentat la primele mele povesti postate ,merci pentru fiecare apreciere si coment care vrea sa ma ajute sa scriu povesti mai bune,va multumesc din suflet celor care au pus mana la mana pentru acest forum,si va iubesc mult. Mancavar mama pe voi toti dragilor!
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Mier Aug 12, 2015 10:09 am
Pai umm buna, Eu sunt Ano alt tip ciudat si retardat sau cel putin asa ar veni dupa o poveste ) Si mie imi placea sa desenez deci ca sa pui poze pe forum trebuie sa dai pe o imagine click 2 si dai pe url si apoi si apoi pui linkul acolo si pui si dimensiunea dorita! sau daca incarci pe imgur dupa ce ai uploadat sunt o serie de linkuri si copii bbc code sau ceva de genul Sper ca te am ajutat
Gabi Expert
Mesaje : 138 Data de inscriere : 22/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Romania is my City
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Joi Aug 13, 2015 8:58 am
Pai, bun venit, Camy. Dacă vrei să ne arăţi nişte desene, o poţi face la Galerie.
Cena Veteran
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Vin Aug 14, 2015 8:20 pm
Multumesc mult ,am incercat sa incarc o poza si nu a mers,chiar nu ma pricep la asta!
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Sam Aug 15, 2015 6:09 am
Bun veni pe forum. Să te pui pe scris, să nu faci ca mine, doar să stai să citeşti.
Cena Veteran
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Lun Aug 17, 2015 1:59 pm
Merci mult de tot.
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Mier Aug 26, 2015 1:14 pm
Hei Cami, succes, nu renunta la pasiunea ta! Aici te asteapta numai incurajari
Cena Veteran
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Mier Aug 26, 2015 4:24 pm
Multumesc mult,te pup.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Joi Aug 27, 2015 12:24 pm
Bine ai venit pe forum scumpete! :3 Sper sa-ti placa aici, adica sigur iti place! :> )))
Cena Veteran
Subiect: Re: Descriere-CameliaEle88,Camy Joi Aug 27, 2015 12:26 pm