Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 2:26 am
Ok spectru am o propunere pentru voi, am vazut undeva ceva care mi se pare un lucru tare. Nu pot spune unde am vazut pentru ca ma amendati. Ok trecem la subiect. Eu mereu am ganduri, sentimente care as vrea sa ma descarc de ele, presupun si ca si voi. Adica sa facem o sectiune gen "Gandurile noastre" unde fiecare membru are un subiect iar acesta posteaza acolo cand simte nevoia. Un fel de jurnal, eu unul as posta.
Ok, asta mi-a venit cand imi editam greselile Putem sa scriem si amintiri, peripetii si ce tine de viata noastra in-afara pc-ului. ------------------------------------------------------------ O sa vad comentarii gen "dar noi nu suntem curiosi despre viata ta si ce faci tu." Ok fratilor dar nu va obliga nimeni sa va uitati ce scrie membrul respectiv, idea in sine este ca "tu", da tu care citesti, sa ai un loc unde sa-ti limpezesti mintea daca simti nevoia si nu ai unde.
Atat am avut de spus.
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 9:26 am
E o idee interesanta! Adica mie unul imi place, dar night chiar crezi ca cineva va posta? O.o adica ar fi o chestie sa ne intelegem mai bine, sa ne cunoastem. O sa fie oamenii care o sa citeasca, dar cine o sa posteze(sa nu zici membrii ), adica e placut sa vezi noi chestii. chestia cu sentimentele, multi o fac scriind povesti... sau cel putin asa cred eu! Eu sunt pro! Spectrul realitatii are nevoie si de alte chestii in afara de horror si groaza Un forum cu cat mai multe topicuri e perfect
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 10:04 am
Din câte ştiu, pe alte forumuri, asta poţi face la status. No, îi bine şi cu topic. Îi faină idea. Pro de la mine.
H o e s t Avansat
Mesaje : 73 Data de inscriere : 24/05/2015 Varsta : 20 Localizare : Norvegia
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 10:27 am
Probabil ca multi o sa-mi sara in cap, dar cred ca doar 20% din postarile de pe forum sunt horror sau tentative de astfel de gen. In orice caz, eu zic ca ar merge o astfel de sectiune si-ar merge, in acelasi timp, sa modificam cateva aspecte ale design-ului de pe forum, pentru ca sunt atat de multe topicuri care n-au absolut nicio legatura cu horror/creepypasta... Mna, asta e parerea mea.
C'mon baby raise your knife Welcome darling to my sacrifice
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 11:04 am
Mi se pare o propunere buna. Eu sunt pro.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 11:41 am
Ano eu la membri m-am referit sa posteze Daca nu noi, cine altcineva? Eu am zis ca unul as posta.
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 12:59 pm
Să înţeleg că va fi de genul Dragă Jurnalule? De ce nu...?
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 3:53 pm
O foarte buna idee, Traie! Sunt de acord
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Vin Aug 07, 2015 5:12 pm
E o idee foarte buna, sper sa se puna in aplicare .
Those who do not understand true pain can never understand true peace.
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Propunere forum ★ Cu titlu rosu :)) Joi Aug 20, 2015 8:44 pm
Propunerea va fi discutată de administratori. Până se hotărăște, topic blocat!