Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:10 pm
Salutare. Propunerea mea ar fii ca la profilul fiecărui membru să se adauge încă o chestie, Find Content. Când dai pe Find Content, trebuie să alegi dintre Posts şi Topics. Cred că v-aţi prins, Posts adică mesajele, comentariile care le-a lăsat în topicuri şi Topics, adică topicurile pe care le-a creat, subiectele. Find Content-ul poate fii amplasat aici. Aşa ai putea vedea ce a postat membrul în ziua respectivă, sau de mai mult timp şi nu mai vrei să stai să cauţi. Aştept păreri.
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:13 pm
Mi se pare o idee foarte buna si cred ca ar ajuta mult
Sunt de acord.
DarkParadise Incepator
Mesaje : 44 Data de inscriere : 25/03/2015 Varsta : 20 Localizare : Maybe in hell.
Subiect: Re: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:17 pm
Da, e o idee buna. Asa ai putea gasi mai repede o poveste. * zic eu * Acum depinde si de ceilalti ..
DiaboliK Expert
Mesaje : 147 Data de inscriere : 19/07/2015 Varsta : 23 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:25 pm
E o idee buna, sunt deacord.
Those who do not understand true pain can never understand true peace.
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:35 pm
Ok, deci va spun ca acesta este un forum gratuit, adica nu am dat nici un ban. Prin asta se intelege ca nu putem face ce vrem noi, sa modelam forumul pe bunul plac si altele, avem niste limite impuse care se pot "deschide" doar cu o anumita suma de bani. In concluzie nu tot ce vrem sa facem se poate pune in aplicare find imposibil de facut unele propuneri. Nu neaparat in legatura cu propunerea respectiva. Deci nu prea stiu daca se poate.
Revenind la propunere nu sunt de acord, nu ar ajuta cu nimic forumul. Poti vedea mesajele, subiectele membrului respectiv apasand pe profil > Statistici
Si apasam de exemplu pe "gaseste toate mesajele lui alucard"
Si aici vedem toate mesajele scrise. Astazi, ieri acu 2 zile si tot asa. Si la subicte gasesti toate subiectele facut de membrul cutare.
P.s- Daca te-ai referit la altceva scuze pentru tot ce am scris mai sus.
Ambrose Spammer
Mesaje : 670 Data de inscriere : 22/06/2014 Varsta : 19 Localizare : Piteşti
Subiect: Re: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:38 pm
No, ştiu că forumul nu e hostat, e gratuit şi nu poate fi modelat cum vrem, doar am propis. Şi nu ştiam de asta, Ele tocmai mi-a spus. Mersi, oricum.
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Propunere Find Content Dum Aug 02, 2015 8:39 pm
Traie a spus tot ce era spus. Având în vedere că acest lucru este deja pus în aplicare, propunerea este respinsă.