Fhour Me :
8. Nu neaparat mediul prea vesel, ci efectul in sine. Si nu imi place Other Glow-ul de la text. In rest e frumoasa, a fost interesanta ideea cu aripile si pentru ea te-am notat mai mult.
The Scorpion:
8. Ti-am dat nota asta pentru efectele de pe papusa si pentru font. Background-ul putea fi ceva mai... detaliat.
Alex:
8.50. Backgroundul e asa cum imi imaginam, desi o papusa animata intr-un mediu real nu da prea bine

Fontul imi place, la fel si culoarea.
Monaaa:
6.50. Redimensionare nereusita, nu se prea intelege... Fontul e sec. Ti-am dat nota pentru background.
Alucard:
9.30. Imi place mult efectul, ideea cu textul de pe cutit, cat si culorile alese. Nu ti-am dat nota maxima pentru ca n-ai prea umblat la papusa (cea pe care trebuia sa te axezi cel mai mult) si pentru ca textul apare de doua ori. Puteai pune altceva, gen ''Ai grija la noapte!"
Anna:
9.80 . Se putea sa fie mai luminata imaginea si un albastru mai inchis la text si efect. Ador insa efectele de pe papusa si imagine, textul si background-ul.

Asadar, dupa calculele mele pe care le vedeti si voi (in cazul in care am gresit, anuntati-ma printr-un mesaj privat),
Alucard a castigat!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
APLAUZEEEEEEEEEEEEEEE!!!In cel mai scurt timp vei primi
designer!
Multumesc tuturor participantilor si tuturor celor care s-au incumetat a le vota creatiile. Pe data viitoare!