Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: CONCURS Design! Mar Iul 28, 2015 9:30 pm
COOOOOONCUUUUURS! Esti indragostit de arta ''editarii'' sau pur si simplu vrei sa incerci sa editezi? Ai apasat pe subiectul potrivit!
https://2img.net/h/oi61.tinypic.com/15y7p15.png Acesta este renderul pe care trebuie sa lucrati. Trebuie sa puneti un background, efecte (daca vreti) si textul secundar obligatoriu: Spectrul Realitatii. Va sugerez sa nu fie mai mare de 500x500 Va urez succes, lasati imaginile mai jos siiii sa inceapaaa CONFRUNTAREA XIAOLIN! P.S.: Castigatorul devine designer pentru o saptamana, iar daca se descurca, ramane permanent!
Anna Veteran
Mesaje : 181 Data de inscriere : 27/07/2013 Varsta : 21 Localizare : In spatele tau :P
Subiect: Re: CONCURS Design! Mier Iul 29, 2015 1:02 am
Am fost placut surprinsa sa va vad creatiile! Acum, implementam regula voturilor: membrii care voteaza (excluzand participantii) sunt rugati sa acorde cate o nota fiecarui participant. Voturile voastre conteaza in proportie de 75%, iar eu voi adauga 25%-ul. Asadar, participantii sunt: Fhour Me The Scorpion Alex™ Monaaa Alucard Anna Va rog sa votati, puneti nota in dreptul fiecarui nume De exemplu:
Fhour Me - 0 The Scorpion - 0 Alex™ - 0 Monaaa - 0 Alucard - 0 Anna - 0
Notele sunt de la 1 la 10, le puteti si justifica daca simtiti nevoia. Sa inceapa votarea!
FlamiN Incepator
Mesaje : 17 Data de inscriere : 15/05/2014 Varsta : 24 Localizare : Sub clar de luna
Fhour Me - 7. Nu-mi place ca se muta dintr-o parte in alta. The Scorpion - 8. Nu imi place textul. Alex™ - 7. Prea simpla. Monaaa - 7 Alucard - 9 Anna - 9