Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Buna, ma numesc Remus am 17 ani, sunt din Cluj-Napoca, despre forum am aflat citind povesti de groaza cu prieteni. Imi place mult sa ascult rock,dubstep, rap. Sper sa ne intelegem bine, daca aveti intrebari astept cu placere sa va raspund.
DarkParadise Incepator
Mesaje : 44 Data de inscriere : 25/03/2015 Varsta : 20 Localizare : Maybe in hell.
Am vazut ca este un forum cu activitate,ca e placut si imi plac povestile horror, si am niste experienta in design, nu mai stiu exact care a fost prima poveste citita dar primele a fost Vara Blestemata. (https://spectrulrealitatii.forumgratuit.ro/t2102-vara-blestemata).
Those who do not understand true pain can never understand true peace.
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Hallo everybody! Stiu ca ne-am *cunoscut* deja dar eu iti urez *Bine-ai Venit In Iad*. App, Flower power (Fhour me) nu mai speria membri, ti-am mai spus asta -.- .Deci inca odata bine-ai venit si sper sa mori cat mai repede. Glumesc.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Hey Remus, sunt un tip de treaba :> si acum sa vina Mona sa zica: Doris de cate ori sa-ti spun ca esti fata??? Ok,ok sunt o tipa de treaba,oh, ok, deja ma laud singura, hihi :>. Ce vreau sa spun e ca ma bucur ca ni te-ai alaturat si sper sa-ti placa aici ,in minunata noastra "lume" ^-^ . Soo simte-te ca acasa! (O^-^)oo(^-^O)
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Prezentare Alucard Mier Iul 22, 2015 1:02 am
Fain avatar. Hei, eu sunt Alle si iti urez un calduros BINE AI VENIT! Sper sa te intelegi bine cu mebbrii, sunt foarte prietenosi ^^. P.S. Ascult aceleasi genuri de muzica
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?