Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Atingeri regretabile Sam Iul 18, 2015 11:54 pm
Eu și cu NoAnonimus ne-am gândit că am putea colabora pentru o poveste.
Genuri : school life, romance, supranatural, drama.
Capitolul I
Din perspectiva lui Mei:
Îmi conectez căștile la noul meu telefon și aștept ca melodia să înceapă, în timp ce îmi las pantalonii largi să îmi alunece de pe picioare.
Dau drumul dușului și pășesc, prudent, cu un călcâi în cadă. Bag un deget sub jetul de apă și zâmbesc mulțumită: perfect.
Îmi destind mușchii încordați cu bureții degetelor și îmi frec corpul cu un balsam îmbietor, lăsând apa călduță să îmi gâdile pielea sensibilă.
Încă din copilărie am visat la momentele de boboacă în liceu. Mi-am petrecut toată vacanța învățând și pregătindu-mă pentru ce avea să fie mai greu în timp ce alții ca mine se distrau prin cluburi, drogându-se și afectându-și viitorul. Eu n-am de gând să devin la fel ca ei. Rezultatele muncii continuă să dea roade și nu vreau să las baltă tot ce am clădit. Mai ales acum, când mai am atât de puțin până la admiterea pentru facultate.
- Mei! aud vocea mamei care mă strigă de jos, din bucătărie.
Oftez și mă uit la ecranul telefonului meu. De cât timp stau aici? Aceeași melodie a fost redată de încă cinci ori.
În timp ce mă uit rapid în oglindă și îmi înfășor prosopul în jurul corpului ud, o aud pe mama strigându-mă din nou. Vreau să o ignor, dar nu pot.
- Cobor acum, nu te enerva! strig și sar pe treptele înguste.
Ajunsă în bucătărie, mama își îndreaptă atenția asupra mea în timp ce așează pe masă o farfurie. Îmi zâmbește și chițăie amuzată, ridicând din sprânceana perfect aranjată. Își pune mâinile în șolduri și mă privește așa preț de două secunde.
- Ce-i? îndrăznesc să vorbesc, provocând-o pe mama să izbucnească într-un râs absurd.
- Draga mea, n-ai de gând să pleci așa la școală, nu? îmi zice în timp ce mă examinează atent. Îi urmez privirea și sesizez, roșind. Fără să mai spun nimic, fug pe scări și o țâșnesc direct în camera mea.
Îmi trag la nimereală cămașa albă și blugii negri pe mine, în timp ce îmi prind părul ondulat într-o coadă de cal. Sfinte Sisoe, nu pot să întârzii! O să fac o impresie proastă!
- Iar te gândeai la facultate în timp ce făceai duș? Mama stă rezemată de ușă. Mai ai doi ani până atunci. Zice și intră în cameră, plimbându-se roată în jurul meu. Se uită atent la mine și oftează. Îmi aranjează gulerul cămășii și îmi înmânează un pachet ce pare a fi prânzul.
- Mulțumesc. Spun, dar ea îmi acoperă buzele cu degetul arătător. În mâna ei micuță ține un ruj pe care mi-l întinde.
Dau să îi refuz gestul, însă se încruntă și își pune o mână în șold.
Îi iau rujul și ea mă împinge în fața unei oglinzi, uitându-se mulțumită la mine în timp ce mai șterg din culoarea stridentă cu un șervețel.
*
- Poate o să-ți faci și un prieten! strigă, în timp ce urc pe capota din spate a taxiului.
*
Ajunsă în fața școlii, îmi scot din ghiozdan cărțile necesare pentru programul de astăzi și mă strecor prin mulțimea de elevi agitați. Cum anul de abia a început, până și cei care nu au tangențe cu învățătura au venit pentru festivitatea de deschidere.
Cum nu am putut să vin la timp, m-am decis să trec pe la directoare pentru a-mi cere scuze. După ce i-am explicat situația și am adăugat scuzele de rigoare, dumneaei a spus că nici măcar nu mi-a observat absența și că e în regulă.
Pe holurile aglumerate ale școlii, îmi îmbrățișez cărțile de parcă ar fi cele mai valoroase obiecte pe care le dețin. Când ies din îmbulzeală, mă împiedic de cineva și cad în genunchi, folosindu-mi mâinile ca să atenuez impactul cu podeaua.
- A-au! șoptesc și îmi ridic privirea, întâlnind o pereche de ochi ciocolatii.
- Ai grijă pe unde mergi! băiatul se răstește la mine și pufnind. Ce patetic.
Îmi închid ochii instinctiv, ascultând cum scârțâitul provocat de pantofii lui se îndepărtează.
Mă ridic și mă ghemuiesc ușor pentru a putea să-mi strâng cărțile. Pot simți o mulțime de ochi care mă privesc în treacăt. Șușotelile nu se mai termină. ”Ce împiedicată” ; ”Fata asta are nevoie de o pereche de ochelari” ; ”Ți-ai uitat echilibrul acasă, scumpete?”. Vreau să spun ceva, dar nu pot.
Oftez și îmi scutur încet capul. După ce mi-am adunat cărțile de pe jos, mi-am șters obrazul de singura lacrimă care n-a reușit să cadă.
Acesta a fost primul capitol. Sper că v-a plăcut! ^-^ Așteptăm păreri.
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Atingeri regretabile Sam Iul 18, 2015 11:55 pm
Eu stiu povestea deci Next!
Va ador
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: Atingeri regretabile Dum Iul 19, 2015 12:39 am
Biata Mei... Este cumva asiatică? După nume mi se pare că este chinezoaică. Şi ce început de şcoală mai are... Sper ca lucrurile să evolueze în bine în viitorul apropiat. Nu chiar atât de bine... dacă ar fi totul numai lapte şi miere nu ar mai fi o poveste scrisă de tine . Aştept să văd ce rezervi pentru noua noastră protagonistă. Next!
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: Atingeri regretabile Dum Iul 19, 2015 1:35 am
Oau! Pana acum imi place mult de tot. Abia astept sa vad cum iese colaborarea!
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Atingeri regretabile Dum Iul 19, 2015 4:11 pm
Decii ,fara deci. Povestea e prea superba.. Ador felul tau de a scrie Ele. Ti-am citit toate povestile, si toate au fost minunate. Astept next.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''