Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Shokugeki BACK Lun Iul 13, 2015 11:58 pm
Reguli! Conursul se desfasoara intre doi utilizatori sau intre doua echipe! Juriul trebuie sa aibe un numar impar(3 jurati, 5 jurati, 7 jurati, 9 jurati) astfel evitand egalitatea. Tema va fi aleasa de catre cei doi concurenti sau aleasa de juriu! Povestiile vor trebui sa aibe un numar minim de 25 randuri! Juratii vor fi numai memmbri staff sau fostii memebri staff! Va fi un delegand sau mai multii care vor raspunde daca cererea de a crea aceasta confrunatare este permisa
Termenii si alte chesti... Termenul de trimitere a povestii va fi maxim in 3-5 zile, acesta va fi trimisa pe topicul Shokugeki! Subiectul in care va vor fi puse cele doua povesti se va face de catre unul din jurati! Tema aleasa trebuie sa fie principala, dar asta nu inseamna ca tema aleasa trebuie sa fie 90%, ci doar sa se resimta, astfel incat membrii care nu se descurca cu acea tema sa nu piarda direct! Acest concurs se face in aceste doua situatii: 1.Unul dintre membri vrea sa provoace un alt membru! Prin pm, in cazul in care membrul refuza acest concurs, va avea voie sa refuze de 3 ori, iar un membru poate trimite odata la 3 zile la aceelasi utilizator! 2.In unele momente, in cazul in care topicul nu este prea populat(ma refer in cazul in care nimeni nu are curaj!), un delegant care va alege 2 concurenti! (Aici este pentru Cristi, la inceput se va face o demonstratie! pentru ceilanti utilizatori)
In cazul in care povestea nu este trimisa in 7 zile de la inceperea confrunatarii se va anula concursul sau intrerupe momentan! (valabilatatea fiind de 3-5 zile) in cazul in care intarzie si membrul nu trimite un mesaj delegantului va primi (vezi tu warn , avertisemnt vezi tu) La fel in cazul juriul sau a delegantului! numai in cazul in care acesti nu raspund cererii de a vota! Mai pe scurt! iti poti arata iscusinta cu povestiile tale si in aceelasi timp sa evoluezi ca scriitor! Si de asemenea sa castigi mici premii!(asta o sa se discute adminii)
Va ador
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mar Iul 14, 2015 12:10 am
Mi se pare o idee ingenioasă. Sper că vom putea s-o punem în aplicare.
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Sakumo Fondator
Mesaje : 300 Data de inscriere : 19/12/2011 Varsta : 23 Localizare : Wonderland
Subiect: Spam Mar Iul 14, 2015 12:14 am
Propunerea va fi trimisa la gunoi deoarece este considerata spam din urmatoarele motive: -a mai fost postata odata doar ca aceasta este mai detalitata; -a mai fost respinsa; -conform structurii forumului actual, propunerea nu poate fi pusa in practica;
Pedeapsa: Warn +2 ________________ Locked!!!
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mar Iul 14, 2015 12:41 am
DECIZIE SCHIMBATĂ! Dacă vor fi mai multe comentarii PRO decât CONTRA, propunerea se va pune în aplicare, iar dacă va fi invers, propunerea va fi respinsă!
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Poisoned Veteran
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 20 Localizare : Sub tine :D
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mar Iul 14, 2015 11:07 am
Mi se pare interesant. Eu una sunt de acord. ¤¤
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mar Iul 14, 2015 11:08 am
Mie nu-mi place treaba aia cu warn-urile și avertismentele deloc, deci sunt contra ideii ălea.
În schimb, concursul mi se pare fain, deci, dacă s-ar mai modifica ceva chestii, eu sunt pro.
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Sakumo Fondator
Mesaje : 300 Data de inscriere : 19/12/2011 Varsta : 23 Localizare : Wonderland
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mar Iul 14, 2015 12:27 pm
Am citit de 2 ori ca sa imi pot da seama cum se desfasoara concursul, daca concursul va fi votat pro, atunci dupa ce facem forumul Shokugeki, cel care a propus va fi moderator pe acel forum, el intelege cel mai bine regulile si el va raspunde de alegerea juratilor/delegantilor/participantilor etc. ; acesta va fi responsabil si pentru respectarea regulilor Spectrul realitatii in cadrul forumului sau (Shokugeki)cat si a regulilor stabilite de concurs.
*Nota: Prin "Forum" se intelege categorie pe pagina principala.
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mar Iul 14, 2015 1:03 pm
Eu sunt Pro .. Monaaa Terminat.
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
Alle Spammer
Subiect: Re: Shokugeki BACK Mier Iul 15, 2015 4:00 pm
Propunere aprobata!