Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Heeii. Unii dintre voi deja ma stiti . Adica sunt pe forum de cam 3-4 luni dar nu m-am gandit sa ma prezint. Cum mi-a venit *minunata* idee ? Pai citeam o prezentare si m-am gandit: 'Hmm.. Eu nu am asa ceva .. Trebuie sa fac si eu o scurta desriere despre mine. ' Pai.. cu ce sa incep ? Am 14 ani, fac 15 pe 9 Decembrie (mai e, stiu. Lasati-ma sa visez. ). Imi place rock-ul, dar mai ascult si melodii gen Ed Sheeran, Tom Odell, Lana Del Rey.. (Alex, stiu ca esti mandru de mine :3 )) ). Sunt nascuta in Moldova, undeva pe langa Piatra Neamt, dar m-am mutat in Constanta. De mica eram pasionata de chestiile paranormale, iar cu timpul am inceput sa ma si documentez. Nu pot zice ca sunt o persoana foarte interesanta dar nici una plictisitoare . Va las pe voi sa decideti ). Hmm.. Pai, cam atat. 'Mica descriere' deja e cam mare )).
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.