Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Ok. Deci revin cu un nou concurs. Dar de data aceasta cu un concurs mult mai simplu si mai amuzant Parerea mea. Din plictiseala mi-a venit aceasta idee si am zis sa folosesc fata mea de ce nu Da stiu sunt o pruna dar nu asta conteaza.
Dupa cum spune si titlul "Ce gandeste Administratorul vostru" adica eu o.o Trebuie doar sa lasati o replica un citat ceva amuzant sau trsit(doar o fraza pe membru), orice nu conteaza. Iar eu voi alege cel mai bun text. Deci nu aveti o treaba foarte mare
Premiul consta in: - Propiul rang! Exemplu: In loc de rangul pe care il aveti acum"incepator" sa zicem, puteti alege ce vreti voi Nume + culoare(Wolf + cyan). Acesta este doar un exemplu, puteti alege ce vrei voi. - Presedinte pentru o saptamana! Daca acesta prezinta aptitudini si ambitie va ramane definitiv. Desigur daca acesta incalca regulile sau va face ceva daunator forumului va suferi consecintele. - Plus 50 Respect!
Raysa Nebun dupa forum
Mesaje : 332 Data de inscriere : 18/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Acolo! nu , nu acolo. Aici.
Subiect: Re: Concurs [Ce gandeste Administratorul vostru] Dum Iun 07, 2015 1:11 am
"Din ce motive nu o placi ,paranoic-o!"Tu și Roby
''Tell me, tell me do you need me? Tell me, tell me do you love me?''
xXDJMinerXx Nebun dupa forum
Mesaje : 305 Data de inscriere : 25/12/2014 Varsta : 20 Localizare : In spatele tau
Subiect: Re: Concurs [Ce gandeste Administratorul vostru] Dum Iun 07, 2015 8:00 am
"Fuga-i rusinoasa, dar sanatoasa."
Imagineaza-ti cum ar fi viata fara curiozitati despre lumea horror.
oShiori Veteran
Mesaje : 157 Data de inscriere : 25/05/2014 Varsta : 27 Localizare : Pe Marte..:o3
Subiect: Re: Concurs [Ce gandeste Administratorul vostru] Dum Iun 07, 2015 9:40 am
"Crede că poţi şi te vei afla deja la jumătatea drumului!"
Keep Calm and Never Give Up!
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania