Andrada. Expert

Mesaje : 127 Data de inscriere : 31/12/2014 Varsta : 19 Localizare : Smooch's planet.
 | Subiect: Eu, din nou. Nu scapati asa usor de mine :3 :)) Sam Mai 30, 2015 11:01 am | |
| Deci, sunt de ceva timp p-aici, dar din cauza inactivitatii mele, am decis sa ma prezint din nou,fiindca aparui p-aici mai multi membri Asa ca, sunt Andrada, deci Andi sau Kinder. Am 13 ani, ascult rock *trash*, sunt proasta *deci nu va fi nevoie sa ma mai complimentati *, si am scapari in comportamentul Emo. Sunt nebuna, si multi imi spun ca am "tupeu" *ce mincinosi* . Deci, nu scapati de mine asa usor! Sper sa-mi fac amici noi, iar membrii mai vechi, care ma cunosc, sa ma reprimeasca  Morți sunt cei muriți.
Ultima editare efectuata de catre Andrada. in Sam Mai 30, 2015 11:02 am, editata de 1 ori (Motiv : O greseala gramaticala.) | |
|
Vixen. Spammer

Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
 | Subiect: Re: Eu, din nou. Nu scapati asa usor de mine :3 :)) Mar Iun 02, 2015 10:23 am | |
| Hei, Kinder. Mă bucur că ai revenit. Dar totuși nu cred că era necesar să faci un nou topic cu tema asta, având în vedere că ești un membru vechi și ai mai făcut un topic pe tema asta (chiar două). Așa cum zice și noul regulament, pe care-l poți citi aici, numărul maxim de topice de la această categorie e unul singur. Oricum, normal c-o să te integrezi. Bine ai revenit.  Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing it for a while  | |
|