➸ ❝ℐ`ll tell you my sins , so you can sharpen your knife ..❞° Heyy ~Pιкø ●○ Mумму ●○ Mαяιηα ●○ ℒℯℯ ●○ Aℓι[na] ●○ Gнøυℓ+Tιtαη+Tєяяøяιѕt ●○
Mi se spune Lee *poreclele de mai sus sunt valabile , de asemenea* , deși numele meu este Alina Marina . Now you may be wondering why . That`s `cause I`mma gangaster . *thug life*
Well , nah , not really , but whatever , nobody cares , right ? e 3 e
ℐmportant things `bout ℒℯℯ
Roses are red , violets are blue ,
I like bands more than I like you

# BMTH #FOB #IN THIS MOMENT #P!ATD #ALL TIME LOW #GET SCARED #THREE DAYS GRACE #SIMON CURTIS #MARINA AND THE DIAMONDS #HOLLYWOOD UNDEAD #NIRVANA #SWS #EVANESCENCE #LINKIN PARK *baza a ceea ce ascult . Da , doar baza*

OTAKU ALERT

I smoke pot everyday

I`m obssesed with yaoi

Paranormalul e un subiect delicios pentru mine, aflăndu-se între bariera realului și cea a fantasticului . Paranormalul este un subiect atât de confuz , în același timp .. Iar faptul că nu-l cunosc îndeajuns mă împinge să vreau să știu mai mult :3
Ador să practic ritualuri „paranormale” și incantații găsite online . Deși în final mă declar dezamăgită de rezultate , ritualurile astea sunt chiar atrenante

Chiar dacă nu se întâmplă ceea ce este propus , adrenalina și frica sunt niște sentimente grozave xD

Art & Quotes

Scriu versuri , proza , schite

Îmi pare bine c-am ajuns pe-aici xD Sper ca în viitorul apropiat *după teze lol* să-mi găsesc timp să postez și ceva povești ^^
Mulțumesc anticipat pentru timpul acordat . x3