Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 266 Data de inscriere : 20/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Ce tãt vrei mã
Subiect: Încă o propunere Mar Apr 21, 2015 1:24 pm
ocheeei, deci, ar trebui să se facă un subforum cu numele "poezii/Versuri". OK, mulți vor zice că "pot să le posteze la Altele" dar, așa se vor pierde, și sunt multe persoane aici care au talent la scris, de exemplu eu ) (glumesc, sunt groaznic)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Încă o propunere Mar Apr 21, 2015 1:37 pm
Au mai fost propuneri de genu respinse deoarece există categoria ” Altele ” . Oricum , eu nu sunt de acord ..
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Încă o propunere Vin Apr 24, 2015 12:08 pm
Am vrut sa fac acest lucru, dar nu am reusit din mai multe puncte de vedere. Mai astept pareri.
Drog Nebun dupa forum
Mesaje : 393 Data de inscriere : 07/11/2014 Varsta : 18 Localizare : Acasa.
Subiect: Re: Încă o propunere Vin Mai 01, 2015 8:19 pm
Nu cred ca ar fi esential, deoarece exista categoria "Altele" . Deci eu zic nu.
TheMasterOfShadows Nebun dupa forum
Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
Subiect: Re: Încă o propunere Sam Mai 02, 2015 12:06 am
Si eu am facut aceeasi propunere acum mult timp, dar a fost respinsa, deci raspunsul meu e NU.
Poisoned Veteran
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 20 Localizare : Sub tine :D
Subiect: Re: Încă o propunere Sam Mai 02, 2015 9:14 am
Sa nu-mi sara nimen in cap dar eu spun da. Pentru ca deoarece fiindca mi se pare ca se vor pastra mai bine. Adica daca eventual cineva a postat asa ceva la categoria altele (eu) pe parcurs ce se mai posteaza diverse cereri pentru personaje si informatii, versurile ajung sa fie uitate. La o categorie cu tema specifica consider ca stii mai bine unde sa te uiti. Donut kil mi pliz.
¤¤
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Încă o propunere Sam Mai 02, 2015 1:05 pm
Nu sunt prea multe poezii din câte am observat, pot fi numărate pe degete. Să se facă o categorie unde nu se vor face prea multe posturi nu are sens, deci nu cred că e ceva util.
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Încă o propunere Sam Mai 02, 2015 6:26 pm
PROPUNERE RESPINSA! Sunt mai multe raspunsuri negative decat pozitive la aceasta propunere. Nu avem nici prea multe raspunsuri si propunerea este facuta de ceva timp, asta este lipsa de interes.