Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 168 Data de inscriere : 14/10/2014 Varsta : 18 Localizare : Sibiu
Subiect: Propunere-Concurs Dum Apr 05, 2015 12:46 pm
M-am gândit să faceți un concurs de paști. Adică membrii Spectrului să creeze compuneri cu tema *Paștile* ..
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Propunere-Concurs Dum Apr 05, 2015 6:06 pm
În primul rând, ar fi trebuit să citești asta : https://spectrulrealitatii.forumgratuit.ro/t4166-concursuri Și așa ai fi știut că propunerile pentru concursuri se fac doar printr-un mesaj privat unuia dintre admini (Alle, eu sau Night).
În al doilea rând, mie nu mi se pare o idee bună, pentru că nu toată lumea este de acord cu această sărbătoare.
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Propunere-Concurs Dum Apr 05, 2015 6:10 pm
Mie mi-ar plăcea să fie un concurs, în care Iepurașul să fie ceva criminal..fantomă nușh. AR fi fain Mno, oricum, aceeași părere ca Ele am.
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Denisa Veteran
Mesaje : 168 Data de inscriere : 14/10/2014 Varsta : 18 Localizare : Sibiu
Subiect: Re: Propunere-Concurs Dum Apr 05, 2015 6:11 pm
Imi pare rău .. dar nu am citit acolo
Poisoned Veteran
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 20 Localizare : Sub tine :D
Subiect: Re: Propunere-Concurs Mar Apr 07, 2015 4:16 pm
E o idee interesanta. Cand am citit titlul m-a trasnit o idee legata de o poveste pe tema asta. Ehh, presupun ca daca nu o sa fie un concurs o sa postez povestea la Altele sau vad eu. Sunt de acord cu Alle, care e de acord cu Ele.
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Propunere-Concurs Mar Apr 07, 2015 11:55 pm
Se facea concurs ori cum. Concursurile stabilite de forum sunt: craciun, paste, Sf. Valentin, haloween. Din cate stiu.