Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
ZeusHere , ai grija la limbaj si la comportament pentru ca mie nu mie se pare ca ai o atitudine decenta fata de membrii forumului.Iar daca Alle a vrut sa spuna in ce crede sau nu a facut-o pentru cine il intereseaza , nimeni nu te-a implicat personal pe tine ,mie nu mi se pare ok sa vorbesti asa la adresa unui Admin(Alle) sau la a unui Moderator(Alex.).Deci ai grija la limbaj .Si NU mai lasa atat de multe mesaje degeaba....
Cat despre legenda ,am mai citit-o si mi se pare foarte interesanta,mai multe nu stiu ce sa zic ...hmm,dragut nume, Lilith...
ZeusHere♥→★ Incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 27/09/2015 Varsta : 30 Localizare : bloc
Tin sa mentionez ca topicele nu sunt pentru a discuta, daca aveti ceva de impartit. o faceti pe chat sau in pm, apropo chatul este jos Zeus. Fara mesaje aruncate in vant si apropo vezi ca minimul de cuvinte este de 4 cuvinte. Si nu raspunde la ce ti-am, daca vrei sa discuti cu mine este chatul jos chiar dupa ajutor si acele notificari cu membrii.
Va ador
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca