Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA” 
AcasaPortalCăutareÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Ultimele subiecte
» Dincolo de Oglinda - Un alt "Eu"
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 10:21 pm Scris de MMiauti

» Anime - Another
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 8:13 pm Scris de MMiauti

» Hi miau !
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 7:55 pm Scris de Sakumo

» A Christmas Story
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 10:36 pm Scris de Sakumo

» Trei povesti scurte
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 9:11 pm Scris de Sakumo

» Cuptorul
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Dec 16, 2020 10:17 am Scris de Hanamura

» hello
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Noi 28, 2020 2:19 pm Scris de Sakumo

» A Pizza Delivery
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Noi 24, 2020 5:52 pm Scris de Sakumo

» Short Horror Stories
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Noi 07, 2020 11:37 pm Scris de Sakumo

» Diferite superstitii
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 2:13 pm Scris de Hanamura

» Ouija [Halloween Story]
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Oct 27, 2020 12:57 am Scris de Hanamura

» Cazul Lukacs Dalma
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Oct 26, 2020 12:26 pm Scris de Hanamura

» [Portofoliu] Crystal Snow
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Oct 20, 2020 1:23 pm Scris de Hanamura

» Babysitting
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Oct 13, 2020 9:27 am Scris de Hanamura

» Razboiul
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeLun Oct 12, 2020 3:18 pm Scris de Sarah chan

» Zoom Call
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeDum Oct 11, 2020 10:45 pm Scris de DedeDali

» School Email
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeVin Oct 02, 2020 5:39 pm Scris de Mihai

» Ice dancer in the garden of love [YYH FanFiction]
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 10:29 pm Scris de Crystal Snow

» Hey prieteni ^^
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:16 pm Scris de Eloise

» Dezastrul din San Andreas
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:14 pm Scris de Sarah chan

Staff Online
Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Daca nu ai acces la cont

In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

 

 Colecţie de poveşti de groază

In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Alex.
Moderator
Moderator
Alex.

Mesaje : 1305
Data de inscriere : 26/07/2013
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Colecţie de poveşti de groază   Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Sept 26, 2017 9:09 pm

4. Mortul
 

 Acum 2 luni, fratele meu a decis să meargă la sărbătoarea zilei orașului. A pornit pe bicicletă, parcurgând un traseu prin cartierul cel mai pustiu din preajmă. Era cel mai liber, așa cum nu avea mulți locuitori, iar drumul nu era niciodată traficat. L-am ajuns din urmă cu mașina pe la periferia acelui cartier.
  -De ce nu m-ai așteptat? Puteai să mergi cu mine, am spus eu.
  -Ar fi luat o veșnicie. Am vrut să mă pornesc singur.
  -Când o să vii înnapoi va fi prea întuneric. Nu-ți dau voie să umbli singur prin oraș, așa că lasă bicicleta și urcă în mașină.
  -Și ce să fac cu ea? Să o dau la fier vechi? Întrebă el.
  -Pune-i cătușa și leag-o de un zid. Ține cheile cu tine, mai târziu o să revin eu după ea.
    După ce legă bicicleta cu o cătușă de un gard de sârmă, a urcat în mașină și am mers mai departe. Aveam de gând să îl duc acasă când se va face întuneric, după care aveam să vin după vehicul cu mașina. Așa cum era minor, nu îi puteam permite să meargă singur pe întuneric, în oraș, și mă bucur că așa am făcut, altfel această istorie ar fi avut alt final.
    (...) După ce se făcu târziu și înnoptă, am urcat iar în automobil și mi-am dus fratele acasă, trecând prin același cartier. Din trecăt, ne-am uitat dacă bicicletă era la loc. Am observat-o, ceea ce însemna că dacă nu a dispărut ziua, acum la sigur acolo rămâne. Cu toate astea, am avut impresia că cineva stătea în umbră și se uita, dar nu am reușit să deslușesc dacă era cu adevărat un om sau mi se păru mie. L-am lăsat pe Andrei acasă și m-am întors cu automobilul spre acel loc de unde urma să îi iau bicicleta. Mergând prin acel cartier, am observat doar câteva lumini aprinse la geamuri. Cred că majoritatea erau încă la concert sau dormeau. Pe străzi nu era nimeni. Era pustiu iar sunetul roților era singurul zgomot. În sfârșit, pe la 22:00 am ajuns la acel loc. Bicicleta era legată de un gard de sârmă aflat între 2 case părăsite. Am intrat cu mașina în acest spațiu, parcând lângă peretele de piatră. Când am ieșit din mașină, am observat un om care stătea cu spatele la mine, aflându-se la colțul casei. Era înalt și purta haine negre, cu gluga pe cap. Mirosul era cam neplăcut, aveam senzația că mă aflam lângă o mlaștină. Am mers spre bicicletă ca să scot cătușa, dar observ că cineva a băgat sârma în roată, fiind imposibil să o scot. Neavând un clește, am început să trag de ea. Speram că se va rupe de la sine, dar nu era acel moment miraculos. Deodată, mirosul devenise și mai insuportabil, acum simțeam chiar putrefacție in jur. Aveam impresia că ceva se afla în urma mea, dar nu aveam curajul să mă întorc.
  -Băiete, ai nevoie de ajutor? Aud eu o voce cam neclară, auzindu-se saliva clefîond în gura cuiva. Vocea era cam stinsă, de parcă nu avea putere de a vorbi.
    Mă întorc încet, sperând să văd un simplu alcoolic, dar de fapt, în fașa mea era o nămilă palidă, cu fața umflată, ochi adânciți în orbite și cu fața desfigurată, iar nasul îi lipsea. Din gură scuipă pe jos 2 viermi. Am strigat cât de tare am putut, dar mortăciunea mă împinse jos. Mă retrag în urmă, iar creatura cu fața de mort se pune în genunchi și încearcă să strige, dar iese doar o respirație profundă și deranjantă, ce mirosea groaznic. Observ la spatele meu o bară de metal și, fără a mai sta pe gânduri, o iau și lovesc ciudățenia cu ea în față. Monstrul cade pe spate, fiind uimit de acest gest. Mă ridicasem de pe jos și fug spre mașină, intrând în ea și încuind ușa. Mortul însă se ridică incredibil de repede în picioare, repezindu-se spre mine.
  -Pe tine chiar nu te-a durut?!
    Spre surprinderea mea, creatura cade la pământ. Credeam că e gata cu el, poate avea o reacțiie întârziată... Eram gata să pornesc mașina, când simt că aceasta se cutremură. Nu doream să cred asta, dar mortul se târa sub mine. Deodată, sare în picioare la cealaltă fereastră și lovește în geam cu aceeași bară pe care o folosisem. După ce sticla a crăpat, a mai lovit o dată, spărgând-o. Aruncă bara la o parte și își bagă capul în vehicul, de data asta urlând. Scuipă pe jos câțiva viermi scurți dar groși, făcându-mă să urlu și mai tare, apoi îl lovesc cu piciorul în așa-zisa față. Pornesc vehiculul și încerc să mă lovesc de perete ca să îl turtesc cumva. Prima dată, am dat în 2 tomberoane, dar nu avea efect, căci el se ținea de mașină. Apoi, am dat în peretele casei, strivindu-l mai bine. Încercam să fac viraje ca să ies, dar creatura se enerva și băgă mâna prin geam. Mă zgârâie pe partea dreaptă  a feței, făcând sângele să curgă imediat. Din cauza loviturii sale, mă lovesc de geamul lateral și pierd controlul volanului, iar mașina se lovește de gardul de sârmă. Aparent, monstrul s-a înfipt în câteva fire, după cum striga și se ținea de spate. Am deschis cu repeziciune ușa și fug spre stradă. În sfârșit ies din acel spațiu, lăsând mașina și bicicleta în voia sorții. Când am privit în urmă, nu am mai văzut mortul. Unde s-o fi dus?
    Merg pe stradă mai liniștit, analizând ce se întâmplase. Eram fericit că am scăpat viu, dar nu eram sigur dacă mă va lăsa în pace. Trecând pe lângă o gură de canalizare, vedeam cum s-a mișcat capacul. Înainte de-ami da seama ce s-a întâmplat, acel mort iese de acolo, apucându-mă de picior, iar eu eram la pământ iar. De data asta mă trăgea în canalizare. Strigam după ajutor, dar nu era nimeni pe drum, nimeni nu mă auzea. Am încercat să îl lovesc iar cu celălalt picior, dar am renunțat când am văzut că încerca să îl muște. Nu aveam nici o armă cu mine, doar cheia de la mașină. Într-un act de disperare, îmi vine cea mai prostească idee. Scot cheia din buzunar și, cu ochii închiși de greața ce avea să urmeze, încerc să i-o bag în față. De data asta, un strigăt nebun se auzi, chiar dacă glandele sale erau aproape putrezite. Am deschis ochii și de data asta eram eu cel care avea să verse. I-am înfipt cheia în ochiul drept. Mortul îmi dă drumul iar eu, văzându-mă liber, mă ridic în picioare și arunc capacul pe el, duppă care fug cât mai repede de acolo, asigurându-mă că nu mă urmărește.
    Mai departe ajung într-un parc unde, din fericire, erau câțiva oameni. Aici am răsuflat ușurat și am mers mai calm. Am ajuns acasă peste o oră și jumătate, fiind extenuat și fizic, și moral. Am mințit părinților cum că aș fi fost atacat de 2 tâlhari și am scăpat ca prin minune. De aici au pornit lămuriri, declarație la poliție, care nu avea nici un rost. Acel monstru, acea creatură nu era om, chiar dacă avea aceleași forme morfologice. Chipul său și acțiunile dovedesc că era ceva din lumea de dincolo. După ce am pățit asta, nu am mai mers niciodată singur prin acel cartier, mai ales prin întuneric, deși, o lună în urmă, o fată a fost găsită moartă în canalizare. Corpul ei era plin de mușcături. Era devorat.
Sus In jos
Sakumo
Fondator
Fondator
Sakumo

Mesaje : 300
Data de inscriere : 19/12/2011
Varsta : 23
Localizare : Wonderland

Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Colecţie de poveşti de groază   Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeMar Sept 26, 2017 11:43 pm

Ți-am promis că le voi citi Very Happy
Ultima poveste mi-a plăcut, totuși eu dacă vedeam că nimeni nu e pe stradă și e noapte lăsam bicicleta baltă, dar el a fost destul de insistent să o scoată și a atras atenția creaturii.


Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 Vd0XDBi
Sus In jos
AlessiaAny
Administrator
Administrator
AlessiaAny

Mesaje : 148
Data de inscriere : 20/03/2015
Varsta : 21
Localizare : Brasov

Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Colecţie de poveşti de groază   Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitimeSam Iun 29, 2019 11:39 am

M-a apucat așa o nostalgie citind poveștile astea... mi-am adus aminte de zilele bune ale forumului, de zilele bune ale copilăriei, de cum citeam povești de aici și fugeam afară în Parcul Mic, să le spun prietenelor ce povești am mai citit. Mi-e dor să stau cu fundul în iarbă lângă gard și să povestesc poveștile de groază de pe forum și mi-e dor să scriu povești de groază. Mi-e dor să simt ce simțeam atunci când le scriam și când le citeam. Recitind acum poveștile astea, am simțit o aromă din gustul de atunci. M-am bucurat. Aștept să le continui.
Sus In jos
Continut sponsorizat
Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Colecţie de poveşti de groază   Colecţie de poveşti de groază - Pagina 3 I_icon_minitime

Sus In jos
 
Colecţie de poveşti de groază
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ CATEGORIILE INIȚIALE ★ ::  Povești de groază-
Mergi direct la: