Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 5 Data de inscriere : 28/03/2015 Varsta : 20 Localizare : Da-mi un unicorn si iti zic
Subiect: Descriere Alia !!! Sam Mar 28, 2015 12:40 pm
Salutare lume !!! M-am gandit sa imi misc fundul colorat de unicrn si sa imi fac cont pe acest site. Nu sunt multe lucruri de spus despre mine, dar cateva tot sunt. Ma cheama Alina, am 14 ani imi place innotul, baletul, sporturile in general. Ma uit de mica la filme de groaza. Pe atunci tipam de zici ca Satan era langa mine, dupa ceva timp nu mau mai speriat, iar acum ma fac sa rad. Nu stiu de ce, dar pur si simplu am fac sa rad. Sunt o buna pictorita, am mers la multe competitii si concursuri, iar toti imi spun ca am un talent deosebit. Am si o imginatie foarte bogata, foarte trasnita, deloc normala. Ador sa scriu povesti, de tot felul, in special de groaza. Am oarecum dubla personalitate, deoarece sunt: 1. Fata draguta, cuminte, nu fac rau, sensibila si d-astea 2. Foarte rea, injur, nebuna, sar la bataie. Nu stiu ce am, dar merg des la psihilog, si acum ma pot stapani mai bine. Acult multe tipuri de rock, iar trupele mele preferate sunt: AC/DC, Metallica, Linkin Park, IronMa si altele. Ma uit la multe seriale si filme, ciresc mult, am 10 pe linie aproape... Si curios, asta nu imi place. De ce? Toti imi spun tocilara si restul... Urat. Well, cam atat despre mine, daca mai aveti intrebari, nu ezitati sa puneti ! Bye bye !
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Descriere Alia !!! Sam Mar 28, 2015 3:04 pm
Bine ai venit pe forum Alina O singura intrebate, de unde esti ?
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Descriere Alia !!! Sam Mar 28, 2015 4:50 pm
Bine ai venit, Alina! Sper să te acomodezi repede și să te înțelegi cu membrii acestei comunități!
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: Descriere Alia !!! Sam Mar 28, 2015 6:00 pm
Bine ai venit pe Spectrul Realităţii ! Mult succes la scris.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Descriere Alia !!! Lun Mar 30, 2015 6:59 pm
Bun venit pe Spectru , Alia ! ^^ Sper să te integrezi .
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Va multumesc tuturor pentru primiri. Night: America. M-am nascut in romania, dar mamei nu ii placea acolo, asa ca am invatat bine engleza si locuiesc in America 7 ani. Ele: Mi se spune Alia, deorece cand eram cu prietenii a venit una dintre verisoarele mele mai mici si mi-a spus asa (Nu putea sa imi spuna numele) si de atunci prietenii imi spun Alia.
Andra Moderator
Mesaje : 103 Data de inscriere : 13/08/2014 Varsta : 21 Localizare : Alba
Subiect: Re: Descriere Alia !!! Dum Apr 26, 2015 3:17 pm
În America O.O SUPER! Acolo îmi doresc să ajung şi eu. :face:
"Omului îi trebuie un vis ca să suporte realitatea" - Sigmund Freud.