Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
Subiect: Propunere!! Sam Mar 14, 2015 7:29 am
Deci, ma gandeam, ce ar fi sa mai adaugam pe forum inca un chat numit Staff Members's chat, adica Chatul Membrilor Staff, in care doar membrii Staff au acces si unde acestia pot discuta in discretie fata de membrii pentru a ii surprinde cu noi posibile schimbari (care se discuta pe chat). E o idee unica, deoarece nu am vazut nici un alt forum sa aiba acest fel de chat.
Ana. Spammer
Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
Subiect: Re: Propunere!! Sam Mar 14, 2015 8:42 am
Eu spun nu, din urmatoarele motive: Pentru a "surprinde" membri cu schimbari, putem folosi pesajele private. Apoi, orice am vrea sa discutam, o putem face pe chatul normal. Si chiar daca ei o sa stie despre ce e vorba, noi o sa stiu chiar cum va arata. Oricum...
Citat :
E o idee unica, deoarece nu am vazut nici un alt forum sa aiba acest fel de chat.
E o idee unica, poate pentru ca nici un alt forum nu are membri staff. Parerea mea.
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Propunere!! Sam Mar 14, 2015 3:11 pm
Ana, membrii staff nu sunt o idee ”originală” a Spectrului. Staff-ul e un grup întălnit în marea parte a forumurilor, dacă nu cumva peste tot.
Legat de ideea ta, eu spun nu. Pentru ”secrete” există mesaje private și dacă membrii staff au ceva de spus vreunui admin, pot s-o facă în privat.
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
TheDizZy Nebun dupa forum
Mesaje : 391 Data de inscriere : 17/09/2014 Varsta : 22 Localizare : [Bistrita - Nasaud]
Subiect: Re: Propunere!! Sam Mar 14, 2015 4:59 pm
Platforma forum gratuit nu ne permite sa facem acest lucru Plus ca ar fi inutil sa facem asa ceva, chatul este deschis pentru toti, atata timp cat se respecta regulile.