Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Intrebare intrebatoare Vin Feb 06, 2015 3:52 pm
Pe acest forum se pot scrie doar povesti de groaza? Adica, eu as vrea sa scriu o poveste care nu e de groaza... Bine, acuma daca nu se poate, asta e. Oricum, as vrea sa stiu daca se pot scrie si altfel de povesti (si daca da, unde).
Multam de atentie
Nu ma grabi, nu ma grabi... Da-mi o sansa sa te pot plictisi! Stiu ca tu vei alerga mereu, dar te rog s-alergi in jurul meu!
Poisoned Veteran
Mesaje : 299 Data de inscriere : 06/03/2014 Varsta : 20 Localizare : Sub tine :D
Subiect: Re: Intrebare intrebatoare Vin Feb 06, 2015 3:59 pm
Dacă povestea nu e de groază, o poţi posta aici, la Altele. Mă rog, acum nici poveştile de la Poveşti de groaza nu sunt chiar aşa de înfricoşătoare... cel puţin nu toate. Deci cum am zis, dacă vrei să scrii o poveste care nu este de groază, categoria cea mai potrivită este Altele. Sper că te-am ajutat.
Maria15 Incepator
Subiect: Re: Intrebare intrebatoare Vin Feb 06, 2015 4:12 pm
Mersi
Nu ma grabi, nu ma grabi... Da-mi o sansa sa te pot plictisi! Stiu ca tu vei alerga mereu, dar te rog s-alergi in jurul meu!
Anasy Veteran
Subiect: Re: Intrebare intrebatoare Lun Mar 02, 2015 10:53 pm