Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: GRUPUL DE PRIETENI Vin Noi 28, 2014 9:45 pm
Ce e diferit dintre grupul de prieteni fata de ceilalti utilizatori?Poti vorbi cu prietenii in particular?
Ana. Spammer
Mesaje : 1334 Data de inscriere : 08/06/2014 Varsta : 17 Localizare : Canapea :)
Subiect: Re: GRUPUL DE PRIETENI Vin Noi 28, 2014 10:28 pm
La grupul de prieteni gandeste-te ca pe Facebook . Pe unii ii ai la prieteni , iar pe ceilalti nu . Si poti sa vorbesti cu oricine in particular , nu cred ca exista un chat privat , dar exista mesaje private . Daca nu sunt acestea raspunsurile pe care le voiai , imi pare rau . Dar nu prea am inteles ce voiai .
Anasy Veteran
Subiect: Re: GRUPUL DE PRIETENI Dum Dec 14, 2014 2:44 pm
Da,vroiam sa stiu daca poti vorbi in particular cu prietenii,mersii Ana \(o°3°o)/ Si,cum sa intri in conversatie cu ei?:lol:
Anasy Veteran
Subiect: Re: GRUPUL DE PRIETENI Lun Dec 22, 2014 2:56 pm
Ca nu stiu exact, :lol:
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: GRUPUL DE PRIETENI Lun Dec 22, 2014 10:49 pm
Cred că te referi la grupul de prieteni din secțiunea de mesaje , când vrei să trimiți un MP. Foarte simplu : dacă vrei să le trimiți mesaj tuturor prietenilor din listă , ai opțiunea ”Sau un grup de utilizatori”. Apăsând pe el , îți va da opțiunea ” Prieteni”. Asta însemnând pe toți cei din listă.
Însă , dacă vrei să le trimiți doar unora , poți selecta mai mulți utilizatori în caseta ”Utilizator” . Odată ce ai selectat unul , îți va mai apărea o casetă în cazul în care mai vrei să trimiți și altcuiva mesajul.
Diferența este că mesajul se trimite automat mai multor persoane , fără a mai fi nevoită să le trimiți tuturor același mesaj.
Sper că am fost de ajutor. ^^
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Anasy Veteran
Subiect: Re: GRUPUL DE PRIETENI Mar Dec 23, 2014 12:14 pm
Da,m.ai ajutat foarte mult.Multumesc.☺
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: GRUPUL DE PRIETENI Mar Dec 23, 2014 6:56 pm