Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 339 Data de inscriere : 24/11/2013 Varsta : 19 Localizare : Departe de tine...
Subiect: The Long Dark Vin Noi 21, 2014 5:14 am
Nici nu stiu daca as putea incadra acest joc la jocuri horror, dar e foarte creepy. The Long Dark este un joc extreme survival. POVESTE: Esti un pilot german care s-a prabusit cu avionul in Nordul Canadei, unde este foarte frig. Din cate am inteles de la developer, povestea e cam asa: A fost un fel de explozie solara, care a facut o mare pana de curent, de asta te-ai prabusit si tu cu avionul. Cum era o pana de curent, lumea nu se mai putea incalzi, si au murit cu totii de frig. Scopul tau este sa supravietuiesti pana vin ajutoarele. DESCRIERE: In The Long Dark, trebuie sa explorezi, sa cauti provizii, sa te aperi de lupi, sa vanezi caprioare si iepuri, si cel mai important, sa te incalzesti. Jocul e foarte creepy noaptea, mai ales ca e bezna totala si nu vezi la doi metrii fara o sursa de lumina.
Jocul este inca in alpha. Se va lansa oficial pe undeva prin 2015. Momentan, modul story nu a fost adaugat, asa ca pana in 2015 cand jocul se lanseaza oficial, ne multumim cu modul sandbox.