Spectrul Realității
Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!

Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!

Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA” 
AcasaPortalCăutareÎnregistrareConectare
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Ultimele subiecte
» Dincolo de Oglinda - Un alt "Eu"
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 10:21 pm Scris de MMiauti

» Anime - Another
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 8:13 pm Scris de MMiauti

» Hi miau !
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeSam Ian 02, 2021 7:55 pm Scris de Sakumo

» A Christmas Story
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 10:36 pm Scris de Sakumo

» Trei povesti scurte
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeJoi Dec 24, 2020 9:11 pm Scris de Sakumo

» Cuptorul
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMier Dec 16, 2020 10:17 am Scris de Hanamura

» hello
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeSam Noi 28, 2020 2:19 pm Scris de Sakumo

» A Pizza Delivery
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMar Noi 24, 2020 5:52 pm Scris de Sakumo

» Short Horror Stories
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeSam Noi 07, 2020 11:37 pm Scris de Sakumo

» Diferite superstitii
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeVin Noi 06, 2020 2:13 pm Scris de Hanamura

» Ouija [Halloween Story]
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMar Oct 27, 2020 12:57 am Scris de Hanamura

» Cazul Lukacs Dalma
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeLun Oct 26, 2020 12:26 pm Scris de Hanamura

» [Portofoliu] Crystal Snow
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMar Oct 20, 2020 1:23 pm Scris de Hanamura

» Babysitting
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMar Oct 13, 2020 9:27 am Scris de Hanamura

» Razboiul
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeLun Oct 12, 2020 3:18 pm Scris de Sarah chan

» Zoom Call
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeDum Oct 11, 2020 10:45 pm Scris de DedeDali

» School Email
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeVin Oct 02, 2020 5:39 pm Scris de Mihai

» Ice dancer in the garden of love [YYH FanFiction]
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 10:29 pm Scris de Crystal Snow

» Hey prieteni ^^
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:16 pm Scris de Eloise

» Dezastrul din San Andreas
Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMier Sept 30, 2020 3:14 pm Scris de Sarah chan

Staff Online
Recent Members
See more
Cont pierdut

Cont pierdut

// Daca nu ai acces la cont

In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Afilieri
RPG Anime Romania
Image hosting by giphy
Soricei de Biblioteca
Youtube
Instagram

 

 Emily Rose. Cititi asta!

In jos 
AutorMesaj
Drog
Nebun dupa forum
Nebun dupa forum
Drog

Mesaje : 393
Data de inscriere : 07/11/2014
Varsta : 18
Localizare : Acasa.

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeDum Noi 16, 2014 10:08 am

Hei... ce scrie aici e 100% adevărat. Puteţi căuta şi voi pe internet asta. Chiar şi pe youtube. Nu a fost filmată exorcizarea lui Emily Rose, dar a fost înregistrată toată exorcizarea. Şi , mai jos , dovada că ea chiar a existat !

Emily Rose. Cititi asta! 2wedgdl
Emily Rose. Cititi asta! 347topx
Emily Rose. Cititi asta! 2commi0

Aţi observat cea de-a doua poză? Aţi văzut ce privire inocentă avea ? De ce oare? Ei bine, pentru că era un copil care încă nu cunoscuse păcatul...

" După o serie de investigaţii pe internet, colegii noştri de la crimetv.ro au izbutit să reconstituie adevărata poveste de exorcizare a subiectului care a constituit realizarea unui lung metraj uluitor. Numărul unu în box office-ul american din 2005 a fost  filmul “Emily Rose Exorcism“. Făcând apel la iubitorii de paranormal, filmul avea ca subiect posedarea unei tinere de nişte demoni. Filmul emana suferinţa ei din cauza mai multor ritualuri de exorcism, pentru a putea fi eliberată. Puţină lume însa a ştiut că acesta este bazat pe o poveste adevărată care a răscolit lumea catolică.

Adevărata Emily Rose, adică Anneliese Michel, a fost o femeie tânără şi frumoasă, care-şi croise un drum spre învăţământ. S-a născut pe 12 septembrie 1952, într-un sat micuţ din Bavaria.
Crescută în Klingenberg am Main, Germania, tatăl ei conducea o moară şi familia toată era de religie catolica. Anneliese a avut o copilărie normală. În timp ce creştea, devenea din ce în ce mai atrasă de religie.
La vârsta fragedă de 17 ani, viaţa Anneliesei s-a transformat într-un coşmar. A început să aibă crize ciudate în timpul nopţii. Descria simptomele ca paralizie, o greutate enormă pe piept, corpul ei devenind rigid şi nu putea să vorbească. Doctorii de la Clinica de Psihiatrie din Wurzburg au diagnosticat-o pe Anneliese. I-au spus că suferă de crize epileptice Grand Mal.
După apariţia celei de-a treia crize, şi-a petrecut aproape un an în Spitalul Psihiatric din Mittleberg.

În timpul şederii sale în spital, a început să vadă feţe demonice, în special în timpul rugăciunilor sale zilnice. Mai auzea şi voci care îi spuneau că este blestemată. Doctorii au început atunci să o treacă pe tratament medicamentos anticonvulsie. Frustrările Anneliesei au început să crească atunci când medicamentaţia nu o mai ajuta cu nimic. A început să vadă din nou feţele demonice. A devenit din ce în ce mai deprimată.

Odată eliberată, Anneliese s-a întors la liceu în toamna lui 1970. A absolvit şi s-a mutat la oraş, ca să poată continua studiile la Universitatea din Wurzburg.

Convinsă că medicamentaţia nu o s-o ajute să iasă din starea în care se află, a început să creadă ca starea ar avea o legatură cu lumea spiritelor. A cerut bisericii să i se facă un exorcism, dar biserica a refuzat şi i-au sugerat fetei să treacă la o viaţă mult mai religioasă.
Stările Anneliesei au început să se amplifice. Fata a început să muşte membri familiei, să mănânce muşte, cărbuni şi păienjeni, şi chiar a atacat o pasăre, până la decapitare. De asemenea, începuse să îşi rupă hainele de pe ea, lătra ca un câine zile întregi. Câteodată, urina pe podea, după care o lingea. Începuse să doarmă pe o podea de piatră, ca să plătească pentru păcatele altora. Aceasta era o practica a Anneliesei de ani de zile. Mai începuse să şi distrugă orice simbol religios, crucifixuri sau tablouri cu Iisus.

După 5 ani de chinuri groaznice şi întâmplări teribile, părinţii ei au început să vorbească cu diverşi preoţi, un exorcism. Biserica, înainte să aprobe exorcismul, cere ca posedatul să aibă anumite puteri, printre care puteri supranaturale, să vorbească în alte limbi şi să aibă reacţii violente atunci când vede obiecte religioase.
În sfârşit, după ce au declarat-o pe Anneliese posedată, în septembrie 1975, episcopul Joseph Stangl a ordonat ca un exorcism să fie făcut, această misiune fiind cedată pastorului Ernest Alt şi părintelui Arnold Renz.

S-a spus că numeroşi demoni aveau controlul asupra corpului Anneliesei, printre care Hitler, Cain, Nero, Iuda, Legiunea, Belial şi Lucifer. Exorcismul a început în septembrie şi a continuat până la sfârşitul lui iunie, în 1976. Timp de 10 luni, ritualurile se desfăşurau o dată pe săptămâna sau două, iar câteodată durau până la 4 ore o singură şedinţă. În multe dintre aceste şedinţe, Anneliese avea atacuri puternice şi trebuia legată cu lanţuri. În timpul ritualurilor, Anneliese vorbea cu o voce demonică în diferite limbi străine, inclusiv câteva considerate limbi moarte cu mulţi ani în urmă. S

Sănatatea Anneliesei începuse să se deterioreze. În timpul celor 10 luni de exorcism, ea refuza să mănânce, spunând că demonii nu o lasă. De asemenea, îşi rupsese rotulele de la ambii genunchi, după ce făcuse aproximativ 600 de genoflexiuni. Între timp, aceasta îi dăduse o scrisoare preotului, spunând că nu mai vrea să meargă mai departe cu exorcismul. A vorbit despre Fecioara Maria, care a venit la ea şi i-a oferit două alegeri: să fie de îndată eliberată de demoni sau să lase posedarea să continue, pentru încă puţin timp, ca să iasă la iveala pericolul şi puterea demonilor, pentru ca întreaga lume să afle să-şi salveze suflete.

De asemenea, Fecioara Maria i-ar fi spus că înaintea morţii sale, va fi eliberată de demoni, iar Anneliese-Michel va muri în pace. Femeia a decis să rămână posedată şi, exorcismul fiind astfel oprit. De asemenea, a şi prezis data şi ora morţii sale. La miezul nopţii de 1 iulie 1976, exact ziua în care a prezis, Anneliese a adormit în sfârsit în pace, şi nu s-a mai trezit. Avea pneumonie, febră, ultimele 10 luni de chinuri spunându-şi cuvântul. Raportul autopsiei a confirmat că murise de subnutriţie si deshidratare. O femeie tânără şi frumoasă, care devenise aproape de nerecunoscut, cântărind 30 de kg! Nici un test care a fost făcut în timpul autopsiei, inclusiv un test microscopic la creier, nu a rezultat aflarea motivului pentru care avea acele crize. O investigaţie a stabilit că Anneliese a murit de foame, iar dacă era hrănită forţat, ar fi fost în viaţă. Ambii părinţi, pastorul şi părintele, au fost acuzaţi de ucidere prin neglijenţă, procesul începând în martie 1978. Deşi au fost introduse în proces şi câteva secvenţe înregistrate din exorcism, toţi patru au fost găsiţi vinovaţi. Au primit 6 luni de închisoare, cu suspendare.

Exact înainte ca procesul să înceapă, mama Anneliesei ceruse ca fata să fie deshumata. O călugăriţă trimisese un mesaj părintilor cu o viziune pe care a avut-o, în care spunea că trupul fetei era nedeteriorat şi că se va dovedi că acesta a fost un caz supranatural. Cu scuza că a trebuit să îşi îngroape fiica într-un coşciug ieftin şi că vor să transfere trupul într-un coşciug mai drăguţ, au reuşit să primească permisiunea de a o deshuma pe Anneliese. Deşi nici părinţii şi nici preoţii nu au avut voie sa vadă trupul şi nici o poză nu a fost facută public, s-a spus ca trupul s-a deteriorat ca oricare altul. La data de 25 februarie 1978, corpul a fost deshumat şi transferat în alt cosciug făcut din stejar şi decorat cu dantela pe margine. Îngropată la doar 100 de metri de casa unde a crescut, mormântul Anneliesei este adesea vizitat.

Cazul acesta a fost ultimul pe care Biserica Catolică l-a recunoscut oficial ca un caz de posedare demonică, unde a fost acceptat un exorcism. Printre ultimile cuvinte pe care Anneliese le-a spus preoţilor, ar fi fost şi “Rugaţi-vă pentru mântuire”."


Emily Rose. Cititi asta! 9863ag

Vă daţi seama în timpul ăla ce s-a chinuit? Trebuia în fiecare zi să aibă câte o traumă. Nu numai zi, ci şi noapte..
Această poveste este reală! Căutaţi şi voi pe google şi o să vedeţi ca nu mint. Exista documentare cu ea. Şi diavolul se duce numai la oamenii credincioşi , cei care sunt cu Dumnezeu şi nu au păcate. De asta diavolul nu suportă credincioşii, făcându-i să sufere... Dar va veni momentul în care vom scăpa de el.
M-a demoralizat de tot povestea ei...e prea trist!

★ Topic corectat de Dandelion
Sus In jos
AnimeCosmin
Spammer
Spammer
AnimeCosmin

Mesaje : 1052
Data de inscriere : 29/12/2013
Varsta : 18
Localizare : In lumea Anime

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeDum Noi 16, 2014 2:02 pm

Deci Hitler e demon, stiam eu.


Be a fish. Emily Rose. Cititi asta! 21es3r8
Sus In jos
Alle
Spammer
Spammer
Alle

Mesaje : 1330
Data de inscriere : 22/06/2013
Varsta : 20
Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeDum Noi 16, 2014 5:06 pm

Aceia nici măcar nu erau demoni,dar știți ce,eu nici nu mă mai chinui să vă spun totul,pentru că nu mă veți crede,veți continua să spuneți că Lucifer este cel rău..așa că..ce rost are.Cât despre aceste caz,am mai auzit de el și mi se pare de-a dreptul înfiorător.


They said: Don't do bad things  you'll go to hell.
But what if I'm alrdeay living in hell?✌️
Sus In jos
Cadu
Veteran
Veteran
Cadu

Mesaje : 227
Data de inscriere : 23/06/2014
Varsta : 21
Localizare : Peste tine

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeDum Noi 16, 2014 5:22 pm

@AnimeCosmin a scris:
Deci Hitler e demon, stiam eu.
Hitler,sau Histler asa cum il descrie Nostradamus,este un Antichrist,adica un trimis al demonilor pe Pamant.Printre Antichristi se mai numara si Napoleon Bonaparte si ,,Mabus".Hitler a fost un geniu,un om care a stiut ce a avut cu evreii.Se zice ca un evreu i-a omorat parintii lui Hitler,acesta ramanand cu traume,deoarece acestia au murit in fata lui.Gandeste-te putin la ce am scris eu aici.

Alle,nimeni n-are de unde sa stie cine e bun si cine e rau.Va fii un moment cand vom afla adevarul,fie cand vom murii,fie cand Cei Doi vor cobora pe Pamant.


Emily Rose. Cititi asta! Tumblr_ngj3smFKWV1sdpfbto1_500
Sus In jos
Drog
Nebun dupa forum
Nebun dupa forum
Drog

Mesaje : 393
Data de inscriere : 07/11/2014
Varsta : 18
Localizare : Acasa.

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeLun Noi 17, 2014 2:20 pm

Ma..da` acum pe bune..Iuda este un demon? Sau un sfant?..nu cumva Iuda face parte din apostolii lui Dumnezeu? Stiu ca Iuda la vandut Pe Iisus..dar nu a fost iertaat? =))) raspundeti mai!
Sus In jos
Vixen.
Spammer
Spammer
Vixen.

Mesaje : 626
Data de inscriere : 04/07/2014
Varsta : 20
Localizare : Bacău

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeJoi Noi 20, 2014 9:40 am

Nu , Iuda nu este un demon . Iuda este unul din cei doisprezece apostoli ai lui Iisus . Iuda este într-adevăr , cel care l-a vândut pe Mântuitor . În orice caz , Hristos s-a jertfit pentru firea omenească și deci , prinderea Mântuitorului fusese hotărâtă înainte ca Iuda să-l fi vândut . Iisus știa cine îl va vinde , dar asta nu însemna că Iuda era ” predestinat ” să-l vândă .
Acesta îl vinde pe Mântuitor sideriului , care îi dă 30 de arginți , pentru că a considerat că trebuie să îndeplinească porunca lui Moise  .

După cum scrie în ”Evanghelia după Matei” , Iuda a recunoscut că a vândut sânge ” nevinovat ” și , după ce încercarea lui de a apela la preoți și bătrâni a eșuat , a aruncat cei treizeci de arginți în Templu și s-a spânzurat  .


Baby, it's easy to fake a smile

When you've been doing it
for a while

                         
Emily Rose. Cititi asta! 2agp4l
Sus In jos
Drog
Nebun dupa forum
Nebun dupa forum
Drog

Mesaje : 393
Data de inscriere : 07/11/2014
Varsta : 18
Localizare : Acasa.

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeMar Mar 17, 2015 12:55 pm

Ele. a scris:
Nu , Iuda nu este un demon . Iuda este unul din cei doisprezece apostoli ai lui Iisus . Iuda este într-adevăr , cel care l-a vândut pe Mântuitor  . În orice caz , Hristos s-a jertfit pentru firea omenească și deci , prinderea Mântuitorului fusese hotărâtă înainte ca Iuda să-l fi vândut . Iisus știa cine îl va vinde , dar asta nu însemna că Iuda era ” predestinat ” să-l vândă .
Acesta îl vinde pe Mântuitor sideriului , care îi dă 30 de arginți , pentru că a considerat că trebuie să îndeplinească porunca lui Moise  .

După cum scrie în ”Evanghelia după Matei” , Iuda a recunoscut că a vândut sânge ” nevinovat ” și , după ce încercarea lui de a apela la preoți și bătrâni a eșuat , a aruncat cei treizeci de arginți în Templu și s-a spânzurat  .
Clar,Iuda e în iad :s =))) . Mulțumesc Ele că mai informat ^_^.
Sus In jos
ZeusHere♥→★
Incepator
Incepator
ZeusHere♥→★

Mesaje : 32
Data de inscriere : 27/09/2015
Varsta : 30
Localizare : bloc

Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitimeDum Sept 27, 2015 7:46 pm

Stările Anneliesei au început să se amplifice. Fata a început să muşte membri familiei, să mănânce muşte, cărbuni şi păienjeni, şi chiar a atacat o pasăre, până la decapitare. De asemenea, începuse să îşi rupă hainele de pe ea, lătra ca un câine zile întregi. Câteodată, urina pe podea, după care o lingea. Laughing))) moor
Sus In jos
Continut sponsorizat
Emily Rose. Cititi asta! Empty
MesajSubiect: Re: Emily Rose. Cititi asta!   Emily Rose. Cititi asta! I_icon_minitime

Sus In jos
 
Emily Rose. Cititi asta!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spectrul Realității :: ★ CATEGORIILE INIȚIALE ★ :: Legende/Mituri-
Mergi direct la: