Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: CandyMan... Dum Sept 21, 2014 11:00 pm
Aceasta este o legendă pe care mi-a spus-o bunica mea cu câteva zile înainte să moară.Este vorba despre CandyMan a fost un om foarte talentat la desen,acesta trăind pe vremea sclavilor.Aceasta fiind de asemenea un sclav purta numele de Daniel Robitaille care lucar pe o plantație în New Orleans.El a fost ales de către șeful său să-i deseneze portretul fiecei sale(fica șefului).Din păcate Daniel s-a îndrăgostit de fată,când șeful său a aflat că aceștia aveau o relație a decis ca Daniel să fie alungat din oraș. Armat cu furci și haite de câini,Daniel a fost urmărit ,în final acesta epuizat a fost găsit în spatele unui vechi hambar.Oamenii șefului l-au ținut pe Daniel,în timp ce însuși șeful i-a tăiat mâna dreaptă cu fierăstrăul ruginit .Daniel a fost apoi acoperit de miere și aruncat într-un stup de albine,găsindu-și pieirea din cauza rănile provocate.Acesa i-a blestemat pe cei care i-au făcut asta și a promis că se va întoarce să se răzbune.Oamenii spun că duhul acetsuia nu s-a odihnit și umblă în căutarea răzbunării. De aceea se spune ca dacă spui în fața oglinzii de 5 ori CandyMan,acesta va apărea în spatele tău omorându-te cu cârligul său.
Ăăăă eu cred în legenda asta..o.o poveste lungă :shock:
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: CandyMan... Dum Sept 28, 2014 10:46 am
O.o Nu cred in legenda dar nici nu vreau sa incerc, daca ma insel? =))
Elful Veteran
Mesaje : 199 Data de inscriere : 23/08/2014 Varsta : 20 Localizare : Pe un unicorn. :>
Subiect: Re: CandyMan... Sam Noi 01, 2014 1:08 pm
)) Misto... :shock: Dar n-am curaj sa incerc. =]]]
ZeusHere♥→★ Incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 27/09/2015 Varsta : 30 Localizare : bloc
Subiect: Re: CandyMan... Dum Oct 04, 2015 3:42 pm
:shock: =]]]]]
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: CandyMan... Dum Oct 04, 2015 4:20 pm
Zeus Here,Minimul de cuvinte pentru a posta un mesaj este de 4! Ti-am mai spus de cateva ori! Daca se mai repeta o sa rog un administrator sa se uite peste mesajele tale si sa isi aplice o pedeaspa conform regulamentului , sa vada cat de scurte sunt mesajele si de multe ori nu au legatura cu subiectul , au fost unele care au continut cuvinte obscene dar au fost sterse , lasi numai comentarii aiurea + ca ai facut de multe ori dublu sau triplu post, regulamentul exista cu un scop , si anume acela de a fii respectat , nu este deloc greu! Cred ca e a patra oara cand iti atrag atentia asupra acestor lucruri!
E ultimul avertisment!
ZeusHere♥→★ Incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 27/09/2015 Varsta : 30 Localizare : bloc
Subiect: Re: CandyMan... Mar Oct 06, 2015 4:55 pm
Vai ok mă scutește-mâ .
Gina Veteran
Mesaje : 230 Data de inscriere : 27/08/2013 Varsta : 19 Localizare : Hell
Subiect: Re: CandyMan... Mar Oct 06, 2015 6:21 pm
Ce drăguță poveste :3 Deși cred că aceste lucruri puteau să aibă loc, niciodată nu am crezut în legende. Personal, am ȚIPAT în fața oglinzii „Candyman” de 5 ori (cât mama nu era acasă). Dacă mai scriu înseamnă că nu am pățit nimic Totuși legenda e mișto și povestea e genială. Și.. Zeus. Am observat și eu că mesajele pe care le postezi sunt prea scurte și nu respectă regulamentul. Zic eu să asculți de Heaven, că totuși e membru staff și nu te sfătuie de rău x.x
►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄●►◄ I never liked you. I never will. I will hate you until I die ✟ ☻ [/size]
Ema Veteran
Mesaje : 274 Data de inscriere : 17/06/2015 Varsta : 22 Localizare : Cluj-Napoca
Subiect: Re: CandyMan... Mier Oct 07, 2015 12:37 pm
Nu are cum sa se intample ce spune legenda, sunt o serie de factori stiintifici care... blah blah Insa e foarte frumoasa legenda si te prinde. Felicitari!
Bishamon Spammer
Subiect: Re: CandyMan... Vin Oct 30, 2015 1:42 pm
Iar ceva ce mi-a ratat pai e destul de interesant desi nu are cum sa fie real nu cred, incearca si zi-ne si noua