Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 415 Data de inscriere : 18/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Marte
Subiect: Satoru Lun Sept 08, 2014 11:55 am
Dacă ai o întrebare la care doreşti neapărat un răspuns , Satoru-kun te va ajuta . Conform legendei , Satoru-kun este un spirit japonez , fantomă sau demon ce apare sub forma unui băiat tânăr . El ştie totul despre trecut , prezent şi viitor , şi poate răspunde la orice este întrebat . Trebuie doar să faci un ritual pentru a-l invoca . Cu toate acestea , contactându-l pe Satoru-kun , vei juca un joc periculos.
Pentru a-l invoca pe Satoru-kun , ai nevoie de un telefon mobil , câţiva bani şi un telefon public care funcţionează cu monede .
Instrucţiuni
Pasul 1 : Bagă monelede în telefonul public . Formează numărul de telefon al mobilului tău .
Pasul 2 : Spune următoarea incantaţie : "Satoru-kun , Satoru-kun , te rog , vino aici . Satoru , Satoru , te rog , arată-te . Satoru , Satoru , te rog , răspunde-mi dacă eşti aici ."
Pasul 3 : După aceasta , închide telefonul public şi opreşte telefonul tău mobil .
Dacă ai făcut totul corect , vei primi un apel de la Satoru-kun în 24 ore .
Când te va suna prima dată , Satoru îţi va spune unde este , apoi va închide . Te va suna de multe ori , iar de fiecare dată când va face asta , va fi mai aproape de tine . Când va suna ultima oară , el va spune : "Sunt în spatele tău acum".
Acesta este momentul în care trebuie să-i pui rapid întrebarea .
Reguli
Regula 1 : Nu te întoarce sau uita la el .
Regula 2 : Nu-l atinge .
Regula 3 : Nu-l suna dacă nu ai nicio întrebare .
Regula 4 : Când el este în spatele tău , nu întârzia . Întreabă-l imediat .
Dacă încalci una din reguli , vei muri , iar Satoru te va trage spre iad . Deci , ar fi o idee bună să ştii exact ce-l vei întreba , dinainte .
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: Satoru Lun Sept 08, 2014 1:13 pm
Interesantă legendă .. Aș vrea să încerc și eu , păcat că nu știu să fie un telefon public care să funcționeze pe monede în oraș . o.O
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: Satoru Sam Sept 20, 2014 5:07 pm
Ce păcat că nu am telefoane care să meargă cu monezi aici
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Satoru Vin Noi 14, 2014 10:54 pm
As vrea sa incerc, dar mie ca nu spun intrebarea la timp.
Be a fish.
Demonking Membru
Subiect: ADevar Sam Noi 29, 2014 6:45 pm
Eu am incercat si am scapat ca prin urechile acului. cand era in spatele meu l-am intrebat repede daca o sa ajung milionar si mi-a raspuns si atunci am scapat [findca a disparut dar nu stiu daca chiar am scapat].L-am vazut cand a disparut dar nu stiu daca a plecat pe vezi de langa mn
:SM: :SSB: :ST:
ZeusHere♥→★ Incepator
Mesaje : 32 Data de inscriere : 27/09/2015 Varsta : 30 Localizare : bloc
Subiect: Re: Satoru Dum Oct 04, 2015 12:14 pm
Fix tu ai încercat )
Estelle Nebun dupa forum
Mesaje : 398 Data de inscriere : 03/07/2015 Varsta : 20 Localizare : Craiova
Subiect: Re: Satoru Dum Oct 04, 2015 12:54 pm
Pacat ca nu stiu vreun telefon cu monezi, as incerca cu cea mai mare placere Am atatea intrebari in cap ca ar fi greu sa ma hotarasc pe care sa o pun.O legenda foarte interesanta , dar nu ar fi normal sa mearga doar in Japonia?o.OAsta in caz ca merge normal
P.S: Zeus Here comentariul tau e cam degeaba in plus nici nu are legatura cu subiectul topicului.