Abilitatea
Totul a inceput acum 5 ani cand tatal meu John care avea 33 de ani si mama mea Heleny care avea 30 de ani m-au dus intr-o pestera din varful unui munte inalt , pestera era foarte intunecoasa si cred ca era 23:00 , imediat ce am facut primul pas in pestera m-a trecut un fior de groaza pe sira spinarii si m-am dus repede in bratele calde si linistitoare ale mamei mele.Am mers ceva timp sau mai degraba parinti mei si dintr-o data o lumina orbitoare se vedea din spatele unei usi foarte vechi. Parintii mei m-au dus inauntru , acolo era un hol cu mii de usi care aratau aprope la fel , iar pe tavanul incaperii scria o poezie foarte enervanta :
"Ai venit in acest loc
Dar fiindca ai venit
Testul trebuie sa-l iei
Asculta-ma bine ce trebuie sa faci
Mergi cat vrei si alege o usa
Dar ai mare grija ce usa vei alege
Ascultati inima si alege intelept
Daca gresesti vei suferi!"
Mama mea m-a dat jos din bratele ei si m-a pus sa aleg o usa , dar fiecare usa parea identica , dar una avea scris pe ea "Don`t pick this door" , eu nestiind ce inseamna am ales-o pe asta , dar cred ca parintii mei nu au vazut ce scrie pe usa . Parintii mei m-au dus inauntru dar acolo era o fiara imensa cu tentacule lungi lungi de tot , cu ochii ei rosii se uita la mine de parca ar fi vrut sa ma manance , mama mea mi-a spus sa fug , eu asa am facut am fugit pe usa si asteptam sa iasa si parintii mei de acolo , dar dupa un timp iesise mama plangand intr-una. Dupa cateva minute , mama si-a sters lacrimile si mi-a spus sa aleg o alta usa dar de data aceasta sa fiu atenta .
De data aceasta am vazut o lumina stralucitoare ce vinea din spatele unei usi frumoase si albe cu flori roz pe colturi , am ales-o pe aceasta si cred ca nici de data asta nu a vazut ce era pe usa. M-a luat de mana si m-a dus inauntru , acolo zici ca erai intr-o biserica , cu altarul acela de lemn in fata , langa altar erau 3 persoane un barbat de o varsta ca tata , care inca nu stiu ce sa intamplat cu el , o femeie care semana mult cu matusa mea , care avea 27 de ani , si in spatele lor era un baiat de o varsta cu mine , el era foarte dragut si in acelasi timp si foarte timid , si mai era si o usa doar ca de culoarea verde. Dintr-o data a aparut langa noi o creatura inalta cat tata cu o sabie neagra in mana si care s-a repezit repede la acel barbat pe care il injunghiase. Acea femeie a inceput sa planga si l-a luat pe baiat in brate si a fugit pe usa verde , iar mama mea m-a luat in brate si am fugit pe usa noastra spre casa.Peste o saptamana la ora 8 dimineata eu ma jucam cu papusile , iar mama statea de vorba cu vecina noastra , care era foarte draguta , amabila si care ne ajuta mereu cand ne era greu. Toata lumea stia ca tatal meu a plecat in strainatate acum 7 zile in acea seara cumplita. Noi doua am inceput o viata noua pana acum 4 luni cand am mers din nou in acea pestera , in aceeasi usa , acolo erau din nou baiatul si mama lui , asta cred eu ca era ea si mai era un batran imbracat in haine albe ca de preot. Acel batran ne-a chemat in fata lui pe noi doi ( pe mn si pe baiat ) , el a inceput sa ne zica "Tu baiete ai puterea de a invia plantele moarte , iar tu fetito ai puterea de a ..." , atunci fata batranului incremeni speriata si arata spre un baiat care plange in colt , acel baiat era si el dragut , doar ca avea aripi negre si incepu sa spuna plangand "Veti murii , auziti ! veti muri!!!" . Dintr-odata acea aratare care l-a omorat pe acel barbat era in spatele batranului si cu aceeasi sabie la injunghiat pe batran. Mamele noastre au tipat "Fugiti repede!" , baiatul o lua pe usa verde la fel ca data trecuta si eu pe usa mea cu flori. Eu fugeam intr-una si auzeam tipetele mamei mele care se stingea pentru a ma salva si ami da timp sa scap , am fugit atunci si am fugit si acum de acel loc in care mi-au murit parintii.
Oooo , buna ! am uitat sa ma prezint , numele meu este Mihaela , am 15 ani , parul negru cu suvite rosii , sunt frumusica , timida , desteapta si am ochii diferiti unul este portocaliu , iar altul este albastru.
Scz daca am greseli gramaticale in poveste.