Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 532 Data de inscriere : 27/10/2013 Varsta : 20 Localizare : In patutul meu cald si moale de unde nu ma va putea lua NIMENI O.O
Subiect: ,,I LOVE YOU" Vin Iun 27, 2014 3:00 pm
Aceasta legenda e una auzita de mine,nu stiu cat de reala e,dar oricum:
Virusul ,,I love you" pare inofensiv,dupa nume.Insa el este un virus foarte periculos,nicidecum sa lasati sa va pacaleasca numele.Atunci cand navighezi pe internet,ti se vor deschide cateva casute,pe care vor scrie:,,Click aici" sau ceva de genul.Daca dai click,ecranul calculatorului tau se va face alb,iar virusul iti va sterge orice program existent in calculatorul tau.Orice poza,joc descarcat,site,tot!Orice vei face,nu le vei putea aduce inapoi.La sfarsit,ecranul se va face negru si va aparea scris ,,I LOVE YOU". P.S:Scuze ca e :SS: ,insa ata stiu=))
Dandelion Nebun dupa forum
Mesaje : 415 Data de inscriere : 18/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Marte
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Vin Iun 27, 2014 3:12 pm
Înfricoşător o.o Oricum , nu cred c-ar fi nimeni atât de idiot încât să dea click pe pop-up-urile alea : ))
Close Spammer
Mesaje : 592 Data de inscriere : 07/05/2014 Varsta : 21 Localizare : All over
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Dum Iun 29, 2014 7:06 pm
o.O Aolo!
LeonG Nebun dupa forum
Mesaje : 333 Data de inscriere : 01/11/2013 Varsta : 21 Localizare : ...
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Lun Iun 30, 2014 12:44 am
ooooo is virusuri chestiilea alea care apar mereu , cum ca ai un mesaj nou pe facebook , ca prietena ta te suna chestii de genu
Bulinaandrei Nebun dupa forum
Mesaje : 328 Data de inscriere : 04/09/2013 Varsta : 20 Localizare : drunkland
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Lun Iun 30, 2014 3:35 am
Asta explica multe
DarkMind000 Incepator
Mesaje : 24 Data de inscriere : 01/06/2014 Varsta : 21 Localizare : Acas'
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Lun Iun 30, 2014 7:09 pm
Înfricoşător o.o Oricum , nu cred c-ar fi nimeni atât de idiot încât să dea click pe pop-up-urile alea : ))
Gabryyella Veteran
Mesaje : 231 Data de inscriere : 30/06/2014 Varsta : 20 Localizare : În Lumea de Dincolo. Scriu poveștii pe Spectrul Realităţii.
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Mar Aug 26, 2014 2:12 pm
x__Aoleu.....I love you?__x
Alex. Moderator
Mesaje : 1305 Data de inscriere : 26/07/2013 Varsta : 21 Localizare : Brasov
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Vin Aug 29, 2014 11:47 am
Acum nu o sa mai dau click nicaieri inafara de la link-urile de pe youtube )
Vixen. Spammer
Mesaje : 626 Data de inscriere : 04/07/2014 Varsta : 20 Localizare : Bacău
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Sam Aug 30, 2014 1:57 pm
Calculatorul meu frumos nu poate sa sufere asa ceva. Nu mai dau click pe nici un pop-up . Deci dupa ce iti sterge tot ce ai pe computer , iti apare pe ecranul alb "I love you." Si dupa? O.o
Baby, it's easy to fake a smile
When you've been doing itfor a while
Alle Spammer
Mesaje : 1330 Data de inscriere : 22/06/2013 Varsta : 20 Localizare : Într-un loc lipsit de viaţă.
Subiect: Re: ,,I LOVE YOU" Sam Sept 20, 2014 9:00 pm
Sincer nu mi se pare ceva înfricoșător..dar totuș ar fii nasol să se întâmple ceva similar o.o urăsc virușii ăia.
They said: Don't do bad things you'll go to hell. But what if I'm alrdeay living in hell?