Buna,eu sunt Josh.Eu si colegii mei,Smike si Aaron, suntem demonologi sau vanatori de demoni.Nu suntem niste demonologi obisnuiti ci noi distrugem spiritele malefice nu le trimitem inapoi in iad,suntem mai sofisticati.Nu am avut probleme pana acum cu asta dar au fost cateva cazuri ce ne-au socat iar unul le intrece pe toate!
Tusnad-Harghita
08-05-2014
O familie noua s-a mutat undeva intr-o zona mai retrasa,aproape de padure:
???:-Hei iubito,ajuta-ma cu astea!
??:-Oaaau,e uimitor.Ce priveliste si uite! avem unde sa ne balacim, stam fix langa lac!
???:-E lacul Sfanta Ana dragule.
Aceasta familie era formata din cei 2 parinti (Vali si Roxana) si cei 2 fii ai lor (Andy si Cezar).Nu s-a intamplat nimic la inceput,doar ce se simteau niste mirosuri ca de hoit in casa si chiar de erau la inceputul verii in casa era frig ca in toiul iernii...nimic ciudat

V:- Ahh...ce dimineata frumoasa...cum ai dor...ce-s cu vanataile astea pe tn?
R:-Nush...m-am trezit cu ele de dimineatza,cred ca sunt anemica(lipsa de fier)...
V:-Vrei sa mergi la un doctor?
R:-Neah...fac eu un tratament.
A:-AAAAAAAAhhhh....Ajutooooor!
R:-Ce e?Ce s-a intamplat?
A-Ceva a iesit de dupa usa si mi-a pus cutitul la gat...mi-a zis la ureche ca-mi vrea familia moarta!!!
V:-Nebunie!Poate doar ti s-a parut...Iar celuilalt baiat a inceput sa-i curga sange din tricou si din gura:
C:-Ajutoooor!Ce se intampla cu mine?Vali l-a luat pe baiat si l-a dezbracat punandu-i un prosop pe el.Dupa ce a dat jos prosopul nu avea nici urma de sange!
Incepand cu acel incident multe lucruri s-au mai intamplat:se auzeau pasi prin pod,batai in pereti,etc.
19-05-2014
V:-Alo?Domnule Robert?Suntei preotul de aici?
R:-Alo...da eu sunt !Cine ma cauta?
V:-Sunt postasul Valy!As vrea sa discutam ceva...
R:-Aaaa...da!Ce vrei sa vorbim?
Valy ii spuse preotului ce si cum...
R:-Pot sa vin maine pe dupa-amiaza pe la dumneavoastra?
V:-Sigur!
Asa s-a intamplat.Preotul Robert a venit sa vada cum sta treaba.Cu cat se apropia mai mult de casa parca o frica adanca il luase...
R:-Sper sa nu fie prea rau...sau prea tarziu!!!
Preotul ajunse dar cand sa intre in casa toate lucrurile au incepu ts-o ia razna .O liniste totala se asternu.
R:-Am vazut destule...nu sunt bine-venit aici!Ceva puternic va stapaneste casa,nu vreu sa va sperii dar...
V:-Puternic?Orice ar fi daca se atinge de familia mea am sa...Dar au fost optiti din discutie de Cezar care cu mainile insangerate si ochii negri a inceput sa zica lururi in alte limbi,avand un cutit in mana dreapta!
R:-Doamne apara-ne de cel rau si izbaveste-ne de ceea ce are sa vina...
C:-MOOOORI POPA!!! Iar preotul cu crucea de la gat in mana fu injunghiat de Cezar.
Valy vazant asta a inceput sa...
Cum e???Sa continui???