Era odata, intr-un oras, un sot si o sotie proaspat casatoriti. Sotia fusese in trecut o vrajitoare, dar si-a dat puterile pentru frumusetea unui om normal si sotul era un om normal, dar era un rege. Pe sotie o chema Raluca si pe sot il chema Richard. Ca dar, sotul si-a dus sotia la bijutierul regal, ca ea sa-si aleaga tot ce vrea. Raluca si-a ales un inel de aur cu un rubin imens, un colier din aceeasi gama si o pereche de cercei, dar ei nu stiau urmatorul lucru: Acele bijuterii i-au fost date de catre Lucifer lui Lilith ca dar si au fost facute din focul Iadului. Aceste bijuterii unite(toate erau pe aceeasi persoana) ii puteau da utilizatoarei 3 dorinte in schimbul vietii utilizatoarei.
Regele a dat o petrecere si regina si-a pus toate cele 3 bijuterii pe ea ca sa-o vada regele, frumoasa. De odata, in timpul dansului, regina si-a sclintit glezna si s-a dus la medicul regal si a stat toata noaptea in pat si nu s-a dezbracat de bijuterii. Regele a anulat petrecerea din cauza ca-si facea griji pentru sotia lui. Pana la urma, regina a zis:
-Draga, nu trebuie sa stai cu mine, aici, toata noaptea. Du-te in camera!
-Raluca, o sa stau aici toata noaptea! a zis regele.
-Daca ma iubesti, pleaca si lasa-ma in pace. Culca-te si daca se intampla ceva te chem.
Si regele a plecat. Regina a izbucnit in plans si o lacrima i s-a prelins pe inel.
Cele 4 rubine(inelul, 2 cercei,colierul) au inceput sa straluceasca si a aparut o pentagrama sub zona patului si a aparut un demon.
-Cine esti, tu? Ce vrei de la mine? a spus cu teama Raluca
-Eu sunt Osmosian :twisted: ! Ce doresti regina mea?
-Eu? Dar tu ce vrei? a spus regina.
-Cand toate bijuteriile astea de pe tine care sunt blestemate stralucesc puternic, asta-i semn ca ai necaz si ai la dispozitie 3 dorinte ca sa te ajut.
- Si care-i pretul? a intrebat regina.
-Viata ta! :twisted: . Dar nu-ti face griji! Pune-ti o dorinta.
-Mi-as dori ca timpul sa se opreasca incat eu sa ma duc in Iad cu tine.
-Deci vrei sa opresc timpul si sa te duc in Iad?! Foarte bine! a spus demonul.
Si s-au dus in Iad. Cand a vazut regina cum arata Iadul, s-a inspaimantat.
-Du-ma la Lucifer! Si nu-i o porunca!
-O luam pe aici! Si au ajuns la palat!
Lucifer era foarte rosu(normal)

si avea coarne foarte ascutite si o coada foarte puternica, cred. Si Lucifer a zis:
-Cine esti,tu? a intrebat el.
-Eu sunt Raluca!
-Stiu totul despre tine! Ce-ai vrut sa faci aici???? a spus-o tipand.
-Mi-as dori acum cele 2 dorinte! Mi-as dori inapoi acasa si tot palatul sa fie nemuritor.
-Foarte bine! a spus Osmosian.
Si a aparut portalul. Osmosian a fost tras de Raluca in portal.
-Nuuuuuuu! Am pierdut-o, dar Osmosian va plati. Ce credea? Credea ca o sa scape!
Intre timp, Raluca i-a spus lui Osmosian:
-Iti multumesc! Ai fost neatent si ai facut ca intelegerea noastra sa fie nula.
Osmosian s-a transformat din demon in om si s-a auzit un glas.
-Raluca, Osmosian, intelegerea este nula, deci toate dorintele tale vor fi zero! Ahahahahahahhahahahah! si a tipat. Pa!
Raluca a vazut ca Osmosian a disparut, dar regele era langa ea, chiar la bijutier.
-Ce doresti, raza mea de luna palida? a intrebat regele.
-Nu doresc nimic! Iubirea ta este totul pentru mine.
Cu aceste vorbe, regina a schimat trecutul din rau in bine.
Sper sa placa si nu este poveste cu multe parti, ci am scris-o pe toata