Introducerea.
Buna ma numesc Anca ,am 17 ani am 1 m 75,am ochii verzi si parul lung si negru deobicei lasat pe spate sau prins in coada..Look-ul meu nu e asa interesant mereu ma imbrac intr-o bluza larga ,blugi,jacketa si tenesi.Eu nu sunt ca celelalte fete ,nu ma machiez, nu ma imbrac in fuste mini cu maieuri decoltate si cu tocuri ,urasc tocurile,eu sunt "obisnuita".Singuri prieteni pe care ii am sunt Anna,Miha,Andra ,Alex si Marius.Cu parinti...nu i-am mai vazut de 2 ani fiindca sunt plecati in Anglia cu sora mea Alessia.Iar eu locuiesc singura in Misissipi.Orasul asta e cam ciudat mereu se intampla lucruri strani care ma deranjeaza dar nu le bag in seama.Pana acum un an nimeni nu ar fii crezut ca am sa ma indragostesc nici macar eu pana cand l-am cunoscut pe Sergiu.El are 1 m 80, ochii albastri, si par castaniu.Si el e la fel ca mine nu are multi prieteni si mai mereu suntem singuratici..Singurul lui defect este un secret pe care nu mi-l spune dar am de gand sa-l aflu...Cum am de gand sa fac asta?Simplu, am sa-l oblig!
Pun next la 2 pareri si scuze daca e prea scurt sau am gresit.Si stiu ca partea asta nu e asa horror dar o sa fie mai tarziu...
~> Corectat de PaoloDeni <~