Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 60 Data de inscriere : 01/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Currently in the Hunger Games arena
Subiect: Sânge de vampir Lun Apr 28, 2014 7:23 pm
Hai Hey. Nu am intrat de mult timp. Vreau sa fac un subiect inspirat din serialul meu preferat: „The Vampire Diaries”. :SSC: Să începem!
Emma si prietena ei, Bonny, discuta pe holul liceului: (Emma) -Si ce spuneai ca esti? Clarvazatoare sau un fel de medium? (Bonny) -De fapt, bunica mea spune ca sunt vrajitoare. -Si... e adevarat? -Nu stiu... mi se pare putin aiurea... Chiar atunci, Caroline trece pe langa ele... (Caroline) -Hei, ati vazut tipul nou? -Nu, cine e...? -Ummm, uite-l acolo... El statea cu spatele si vorbea cu secratara. (Baiatul nou) -Umm, iata toate fișele ce mi le-ați cerut... (Secretara) -Nu ai toate fișele. Mai ai nevoie de -/bla bla bla/- Baiatul se uita profund in ochii secretarei si spune rar si răspicat: -Cred ca e o greseala, mai uitati-va odata, sunt sigur ca sunt destule... -Ummm, da ai dreptate... spune secretara, robotic. (Bonny) -Uuuuu... e draguț de la spate... pun pariu ca si la față e la fel... Baiatul se intoarce. Avea parul saten si ochii verzi-caprui. (Baiatul, spre Emma) -Buna, sunt Stefan. -Eu sunt Emma, incantata de cunostinta... (E Stefan, nu Ștefan /cu S, nu cu Ș/)
*Dupa scoala, la Stefan acasa*
Stefan se aseaza pe un scaun si ia un caiet foarte vechi. Il rasfoieste, pana gaseste o poza cu o fata... care arata la fel ca a Emmei... Se aude dintr-o data un fosnet si toata camera se umple cu ceața de afara, de pe geam. Se aude un zgomot de cioara. Pe balustrada de la balcon o ciara neagra il ațintea cu ochii ei cruzi pe Stefan. VVVVVVSSSTTTTT.... Stefan e trantit de podea de ceva... sau cineva... apoi un baiat mai mare, cu ochii albastrii si frumosi, cu parul negru apare in fata lui Stefan. (Stefan) -Damon... (Damon) -Buna, fratioare... :twisted:
:SN: la câteva păreri...
AllAlly Avansat
Mesaje : 60 Data de inscriere : 01/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Currently in the Hunger Games arena
The vampire diaries e si serialul meu preferat! Oricum,daca ai putea,sa adaugi ceva mai putintel dialog.
Citat: (Bonny) -De fapt, bunica mea spune ca sunt vrajitoare. Bun,aici,in loc sa pui numele personajului sau in paranteza apoi sa incepi cu linie de dialog,ai putea sa scrii ,,-(replica personajului)spuse Bonny/zise Bonny" intelegi?
In rest,e super! :SN:
paul king horror Veteran
Mesaje : 192 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 20 Localizare : Suceava
Next , super tare , chiar vreau sa vad cum continua
AllAlly Avansat
Subiect: Re: Sânge de vampir Mar Apr 29, 2014 7:11 pm
Uite nextu”:
Stefan sare sus si merge catre Damon. -Ce faci aici? -Asta e treaba mea. Am auzit de Emma... E o înlocuire perfecta pentru Katherine... Damon merge catre caiet si priveste poza, ingandurat... -Ne-a vrajit pe amandoi... Era asa... Stefan il intrerupe: -Egoista, rea, fara suflet? Da.. asa era... -Vroiam sa spun frumoasa...! -Oricum, Emma nu are nici o legatura cu ea! -Oare? -Damon, gata! GATA cu scena asta de drama! Stai departe de Emma sau... -Sau ce??? Nu ai mai baut sange uman din 1852! Mai bine mergi si mananci un pudel sau un chiuaua! O veverita, daca prinzi una!
*A doua zi, dupa scoala*
Emma merge incet spre cimitir. Se opreste catre un mormant...
Aici se odihnesc William & Ann Gilbert R.I.P
Emma scoate jurnalul din geanta si scrie...
Draga Jurnalule, Am cunoscut un baiat pe nume Stefan. Are o privire foarte ciudata, parca m-ar strapunge niste sageti de iubire...
O ceata deasa umplu pamantul. CRRRAA, CRRRRRRA O cioara neagra se aseaza pe o piatra funerara... Emma se sperie si fuge... Se împiedica si se rostogoleste la vale... O mana puternica o prinde si o ridica. E Stefan... -Esti OKAY? o întrebă el îngrijorat. -Da, multumesc. -Miroase ciudat... te-ai ranit..? -Umm doar putin... Emma isi trage maneca. O rana destul de mare si sangeranda părea ca il sperie pe Stefan. -Esti in reagula? intrebă Emma de data asta. -Da... dar imi e putin... frica de sange... -Ohhh, imi pare rau...! -E in regula...
Gata deocamdata. Nextu” la cateva pareri.
Vreau sa vedeti si voi cum arata fiecare...
Nina Dobrev (Emma/Elena Gilbert) Paul Wesley (Stefan Salvatore) Ian Somerhalder (Damon Salvotore) Mie, personal imi place de Ian mai mult decat de Paul. :SP: :SP: :SP:
Ale Spammer
Mesaje : 532 Data de inscriere : 27/10/2013 Varsta : 20 Localizare : In patutul meu cald si moale de unde nu ma va putea lua NIMENI O.O
Subiect: Re: Sânge de vampir Mar Apr 29, 2014 8:50 pm
Oooo,super. :PMie imi place de amandoi,dar mai mult de Paul. ) In legatura cu dialogul,nu pot spune sa faci mai putin pentru ca stiu ca in poveste trebuie mult dialog. In rest,e supeeer! :SN:
Eli 1 Expert
Mesaje : 104 Data de inscriere : 18/02/2014 Localizare : Peste tot,nu scap nici cel mai mic loc
Subiect: Re: Sânge de vampir Mar Apr 29, 2014 9:09 pm
Misto.Vreau continoare! :SN:
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
Subiect: Re: Sânge de vampir Joi Mai 01, 2014 5:42 pm
Super! Next
DrAcUsOr Veteran
Mesaje : 179 Data de inscriere : 21/04/2014 Varsta : 19 Localizare : In Cautarea Lui Dracu!
Subiect: Re: Sânge de vampir Dum Mai 04, 2014 10:05 pm
[quote="Ale"]Oooo,super. :PMie imi place de amandoi,dar mai mult de Paul. ) recunosc ca si Paul e dragut dar mie imi place mai mult de Ian Super astept :SN: