Mergind in continuare prin lume si cautind povesti supranaturale si mituri am.ajuns intr-un sat d munte... nu ii mai retin numele dar acolo auzisem ca se petrecusera niste evenimente foarre stranii mai ale dupa ce un batrin ateu pe nume Victoras murise sufocat in propria casa... toti din sat il stiau ca pe un batrin de care trebuie sa te feresti... casa lui nici macar nu fusese scoasa la vinzare, terenul de fel... toata lumea eara prea speriata sa se apropie deacel loc, dar eu nu... eu sut Mike Dark si nu voi da inapoi, imi spuneam asezindu-mi sacul de dirmit pe jos in casa subreda a batrinului, dupa doua ore deasteptat aud ceva, un sunet linistitor de pianina... ma ridic si ma duc spre sufragerie unde se afla pianina dar uitinduma la ea vad ca nimeni nu cinta iar clapele nici macar nu se apasa... apoi descopar ceva ce imi ingheata singele in vene, podul... se auzea din pod. Podul era locul in care batrinul murise sufocat ca prin minune. Ma intorc in camera in care imi era sacul de dormit dar intrind pe usa simt o prezenta in camera,nefiind atend trec prin ceva, nu stiu ce a fost... era ceva rece si umed care mi-a facut pielea de gaina. Cad in genunchi si incep sa vomit, simtind ca cineva ma loveste cu piciorul in stomac pic pe spate si ma uit in sus. Ceva ma prinde de git di ma ridica in aer.
-Ce vrei? am urlat speriat dar nimic nu se auzise,simteam incet incet ca invizibila mina imi striinge gitul, imgrozit de moarte apuc crucea din buzunar si o strong la piept strigind:
-DOAMNE AJUTAMA!!!! In secunda urmatoare cad pe spate si vad o persoana imbracata in negru in fata mea, se uita in jo si isi scutura capul ametit probabil de puterea divina a rugaciunii. dar in scurt timp isi bqga mina in buzunar si scoase un cutit lung si se apreopie d mine, furios imi baga cutitul in picior iar eu cu un strigat de durere incep sa ma rog, sa ma rog pebtru indurare de la dumnezeu. persoana scoate cutitul si da sa mi-l infiga in piept dar chir atunci terminind rugaciunea vaf o lumina ca apare si intra firect in demon, din cauza dureri lesin si ma trezesc dimineata urmatoare dar de data asta era diferit... era o prezenta calma in casa, ies afara crezind ca a fost un vis dar ind pasesc in razele soarelui cad jos tinindma de glezna, apoi am vazut rana adinca din piciorul meu, am stiut ca nu este ub vis, am stiut ca supravietuisem doar cu ajutorul rugaciunii. De atunci misiunea mea a inceput, sa gasesc cele mai ciudate fenomen si sa le infrunt... sa devin un ucigas de demoni... eu sunt Mike Dark... iar aceasta a fost prima mea intersectie cu lumea paranormala.