Ajungem in fata spitalului si intram inauntru acolo erau o multime de oameni destul de ingrijorati,care plangeau care se enervau iar doctorii si cu asistentele se duceau de colo colo prin tot spitalul si vine spre noi o asistenta si ne spune :
-Ce sa intamplat ? a atacat-o si pe ea ?
-Repede va rog,este sora mea, nu vreau sa pateasca nimc.
-Duceti-va la etaj a 3-a usa pe stanga si acolo veti gasi un doctor si restul va va spune el.
Mergem acolo si vrem sa intram inauntru,nu ne permite tuturor asa ca intra cu ea doar Anna deoarece ea era destul de calma incat sa discute cu doctorul .
Razvan era distrus,plangea intruna si tot spunea ca daca Ale pateste ceva el moare,nu isi va ierta gresala tot restul vietii sale.Eu nu vroiam sa il ingrijorez si mai tare pe Razvan asa ca il iau pe Marius deoparte si ii spun :
-Marius,oare ce se intampla ? De ce a intrebat acea asistenta daca a atacat-o si pe ea ? Cine sa o atace ?
-Nu stiu,nu m-am gandit la asta pana acum,nici nu am realizat cand a spus asta.
Putin mai incolo,pe un scaun statea o femeie care plangea si isi tinea bebelusul in brate,plangea in hohote mai tare ti se facea mila de ea asa ca eu si cu Marius mergem la ea.
-Scuzati-ma,dar ce sa intamplat ? Intreb eu
-Pai..pai..copilul meu e in stare grava din cauza acelui demon si medicii nu vor sa il primeasca deoarece spun ca nu mai are mult de trait,va muri si nu pot face nimic..si femeia plange in continuare
Ne ducem spre peretele opus si ii spun lui Marius :
-Deci a fost un demon..
-Da,dar ce fel de demon ? ma intrerupe el
-Nu stiu,dar trebuie sa fim alaturi de aceasta femeie,nu o putem lasa singura.
Si ne apropiem iar de ea si incercam sa o linistim,intre timp vine o asistenta cam ciudata pe langa noi si vazand-o pe acea femeie intreaba :
-Ce sa intamplat ?
Ii povesteste ce sa intamplat si ea ma ia pe mine deoparte si imi spune :
-Simt o aura demonica asupra ta si a baiatului acela,ce sunteti voi ?
-Doi vampiri..spun eu
-Sigur ? Parca e mai mult.
-Da sigur,de unde stii si de ce poti simti asta ?
-Nu conteaza,vei afla la momentul potrivit !Dar stiu ce puteti face pentru acea femeie,duceti-o langa muntele Hackurei si la poalele muntelui este o cabana a unui calugar,el face vraji si ii poate readuce la viata copilul,duceti-o..imi este mila de ea.
Si ma duc,ii povestesc totul lui Marius si ii spunem ei sa vina cu noi,stim cine ii poate salva copilul.La cet de disperata era spus ca vine cu noi,suntem ultima ei sansa,mergem si ii spunem lui Razvan si i-am spus sa ramana cu Anna si Ale iar eu si cu Marius ne vom duce sa ii salvam copilul acelei femei.Imi era foarte greu sa il las pe Razvan singur,mai ales ca..cred ca,am inceput sa tin la el foarte mult :oops: dar asta era mai important.
Iesim din spital si ne urcam in masina lui Marius,totul era bine si cam pe la iesire din oras...
Merita sa pun NEXT ?