Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Cand sa ne ducem sa ne culcam bate cineva la usa. Cine sa fie? Ma duc speriata sa vad cu o tigaie in mana. Deschid usa... Si i-a ghiciti? Erau doua fete ude loarca... eu: intrati! Ana adule o patura te rog! O:-) ele: scuze ca va deranjam dar noi suntem din tabara cealalta si se pare ca e bantuita... eu: noi suntem din celalta si am fugit fiindca si a noastra e! Va aduc o latte si imi povestiti, ok? ele: ok! Afara ploua cu galeata si tuna si fulgera... Era destul de infricosator si sinistru. Era in bucatarie si pregateam latte-urile. In fata mea era un geam. Cand ma uit am scapat din mana o cana si toti s-au alertat. oti: ce s-a intamplat? Dupa a privit fereastra si a inceput sa lacrimeze. Ana plangea in hohote. Pe geam era capul Dariei si era ceva scris langa: " Puteti sa va luati prietena restul e pe jos!" Dupa ce am termibat de citit am inceput sa plang. Asta a fost sfarsitul Dariei?
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
1.In poveste,actiunea se intampla prea repede. E prea scurta aceasta parte si descrierea e prea putina. Ok,descrierea e prezenta cat de cat,insa e putin prea mult dialog. In loc de dialog ai mai putea adauga ceva descriere pe ici pe colo. 2.Imi pare rau pentru Ale. Sper sa se faca bine...
Mary Spammer
Mesaje : 564 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 20 Localizare : Bârlad
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mar Apr 22, 2014 10:20 am
Ale cool a scris:
sall eu sunt alexa si ale mia dat contu ei ca sa va zic ca... a avut un accident! (
Cum adica a avut un accident? Ce si cum s'a intamplat? Cum se simte?
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mar Apr 22, 2014 2:46 pm
pai e bine nu e in coma... e constienta
Ale♥ Spammer
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mar Apr 22, 2014 2:47 pm