Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 564 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 20 Localizare : Bârlad
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mier Apr 16, 2014 6:39 pm
Ai rabdare, vor fi mai multe pareri si vizualizari... Ai rabdare doar. (crede'ma, stiu cum este sa nu prea ai pareri si vizualizari) Nu renunta asa repede. Povestea este interesanta, mie una imi place!
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mier Apr 16, 2014 6:52 pm
ok...
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mier Apr 16, 2014 7:01 pm
deja sunt 88 de vizualizari? ok... miha:ale vi putin? eu: da miha: ana si vlad sunt inpreuna? eu: vrei sa te sugrum? Vlad e iubitul meu! miha: si filip? eu: cred ca e cu ana ca eu facut..miha:a vlad: iubi vino repede(in soapta) Eu ma duc intr-un suflet si deodata vlad ma trage langa el. era maia. Era un baiat mort iar ea îi sorbea sangele... Eu am ingeput sa devin palinda. i-am adunat pe toti in camera. eu:toti luati un rucsac si va puneti schimburi apa si cv de mancare. toti:nu avem rucsac! eu: ok punem in al meu si al lui vlad toti! restu: ok... Eu eram prima care ducea ghiozdanul. eu: ce naiba ati pus in el? Cand il deschid raman uimita. eu: cine a pus prezervative? filip: nu sti cand te apuca eu:serios? Reviste playboy? filip: lasale! ana: deci asta faci noaptea nu? eu: aici e o cutie... vlad: e pt tn... inrosinduse... eu:ok si ms si cn naiba a pus caramizi? miha:eu ca sa ne aparam eu:bn le lasam... Pe drum am deschis cutia de la Vlad. Era un colier foarte frumos pe care scria "Te iubeasc". Dupa l-am pus la gat. Incepuse sa fie frig. eu:puneti un plover si dupa geaca. Toti si-au pus un plover si geaca. Incepuse sa ploua. Eu aveam cizme de ploie cu blana inuntru si restu la fel doar ca filip avea adidasi asa ca s-a facut flesca. Noi plecasem pentru a gasi gidul. Cabana lui era in padure dar pentru ca ploa ne-a luat o vesnicie. Cand am ajuns am batut la usa. Ghidu era fericit sa ne vada. ghidul: cream ca sunteti creatura aia dar parca lipseste cnv o fetita. eu: a prins-o... next la 2 pareri
Mary Spammer
Mesaje : 564 Data de inscriere : 02/02/2014 Varsta : 20 Localizare : Bârlad
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mier Apr 16, 2014 7:09 pm
Ai mai multa grija la gramatica si pune next!
Ale♥ Spammer
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mier Apr 16, 2014 8:00 pm
iei am 100 de vizualizari!
Ale♥ Spammer
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Mier Apr 16, 2014 8:00 pm
si adaug 2 personaje
KuwapT. Membru
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Joi Apr 17, 2014 9:08 am
Next,orice nume se scrie cu literă mare
Ale♥ Spammer
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Joi Apr 17, 2014 10:01 am
adaug 2 personaje
valyboss Incepator
Mesaje : 15 Data de inscriere : 14/04/2014 Varsta : 42 Localizare : in iad
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Joi Apr 17, 2014 11:30 am
next please next!
Ale♥ Spammer
Subiect: Re: Vacanta de cosmar... Joi Apr 17, 2014 11:39 am