Victor Veteran

Mesaje : 192 Data de inscriere : 16/07/2013 Varsta : 20 Localizare : Pitesti
 | Subiect: Pisica neagră Vin Mar 14, 2014 8:56 am | |
| Pisicile negre aduc ghinion. Oare de ce? Cum se spunea în trecut,câinii negri sunt demoni metamorfozaţi în formă animală sau spirite prinse în corpuri animalice. Acestea erau persoane decedate în mod misterios ce nu puteau trece in iad sau rai,ele putând rămâne doar pe pământ cu noi,într-un corp de câine. Foarte multe legende în legătură cu câinii negri au fost relatate mai ales in America,Anglia,Scoţia,Irlanda si Ţara Galilor şi Japonia. Japonia are legenda câinelui Jimenken cu faţa de om care se spunea la începuturile anilor 80’ că ar fi o creaţie a diavolului dar,mai târziu s-a descoperit a fi o corcitură. Adevărul este însă că o mutaţie genetică a schimbat fizionomia feţei acestora. Ei bine,legenda cea mai cunoscută despre câinii negri este a unui cetăţean din Anglia care a fost mâncat de propriul câine iar acesta a început să-l posede,multă lume când intra in casa acestuia găsindu-l în pat la televizor,mâncând la masă sau dând mâncare la animale (ceea ce nu cred că un câine ar face). Pisicile negre sunt exact ca şi câinii negri. Tot ce am spus mai sus imaginaţi-vă şi pentru pisici si pentru câini apoi faceţi o paranteză şi întrebaţi-vă, „De ce animalele negre? De ce ne putem preschimba doar în ele? Ce legătură avem cu ele?” O să răspund la asta mâine sau diseară. 
| |
|
† Dew † Nebun dupa forum

Mesaje : 426 Data de inscriere : 05/11/2013 Varsta : 22 Localizare : In intuneric...
 | Subiect: Re: Pisica neagră Mar Mar 18, 2014 3:23 pm | |
| Victoraș ...Destul de interesant  | |
|
Alexy si Byby Spammer

Mesaje : 1107 Data de inscriere : 21/01/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
 | Subiect: Re: Pisica neagră Mar Mar 18, 2014 5:48 pm | |
| | |
|
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum

Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
 | Subiect: Re: Pisica neagră Mar Mar 18, 2014 6:12 pm | |
| | |