@@CONTINUARE@@
Dupa ce eu cu Night am terminat de mancat am plecat la etaj in camera noastra:
La noi.
Night:Iulian cand plecam in cautarea ultimului element?
Eu:Imediat ce Cosmin reuseste sa-si controleze bine aerul
Night:Dar o sa dureze mult !
Eu:Ce te face sa crezi asta?
Night:Sa recunoastem , e putin cam lenes .
Eu:Nu cred asta...
Night:Dar vreau sa plecam cat mai repede
Eu:De..., aa , acum stiu dece vrei sa plecam mai repede
Night:Uimeste-ma
Eu:Crezi ca urmatorul element e o fata

Night: aaaa......
Eu:Ok dar daca faceti nunta eu sunt nasul, da??
Night:Nu va fi nici o nunta!!
Eu:Ok cum zici tu

:P
@@La antrenament@@
Esmeralda il luase pe Cosmin si au mers printr-o padure prin care frunzele erau de un verde ca smaraldul, flori minunate de diferite culori , animalele zburdau pe campiile din apropiere . Au inceput sa urce un munte foarte abrupt; Odata ajunsi in varf , vantul batea foarte tare . Esmeralda spuse
Esmeralda:Cosmin aseaza-te pe acea piatra.
Cosmin:Gata
Esmeralda:Incearca sa fii una cu aerul ; nu i te impotrivi , lasa-l sa te te duca pe aripile lui ...
Atunci Cosmin rasufla adanc . Se concentra , parca meditand . Incepe sa stapaneasca elementul ..
Esmeralda:Bravo se pare ca progresezi foarte repede . Acum sa te invat Tornadele Gemene
Cosmin:Ce-s alea??
Esmeralda:Este prima putere pe care al trebuie sa o stie un element al aerului
Cosmin:Vreau sa ma inveti !
Esmeralda:Bine,deci urmeaza tot ce-ti spun,concentreaza-ti toata puterea in maini . Da la o parte teama....acum imagineata-ti crearea a 2 tornade . Daca poti face asta le poti controla dupa bunul plac.
Cosmin era mai hotarat ca niciodata . Bataile inimii i s-au incetinit , ochii erau inchisi . Rasulfa adanc .. Vantul batea tare , mult prea tare . Dar asta nu il afetase cu nimic pe Cosmin . Doua vanturi puternice , asemanatoare cu niste tornade aparusera si spre marea surprindere a Esmeraldei au distrus aproape jumatate din munte .
Esmeralda:Nu se poate ! Nici un element al aerului nu a avut o asemenea putere ..
Amandoi au plecat spre casa dar atunci in fata lor a aparut....
Va urma
Si inca odata imi pare foarte rau ca n-am mai postat promit ca nu o sa mai fac asa:(
--------------------------------------------------------------------------------
Topic editat de catre Andra