Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 9:40 pm
Eu foc , daca se poate personajul pozitiv ( si negativ este bun )
XiulianX Avansat
Mesaje : 89 Data de inscriere : 19/11/2013 Varsta : 21 Localizare : Oriunde o_O
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 9:40 pm
1)Andra:Imi pare rau as fi vrut sa fac cum zici u da deja lam bagat pe cosmin in poveste si nas vrea sa se supere altcineva ca nul bag in poveste 2)Alee imi pare foartee rau dar eu is elementul apa daca vr ati alegi altceva si daca nuti place din cele enumerate promit ca gasesc un element nou sau ceva de genu sper sa nu te superii
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 9:43 pm
baga next
XiulianX Avansat
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 9:46 pm
Eu foc , daca se poate personajul pozitiv ( si negativ este bun )
Desigur ^_^ Cred ca voi face in felul urmator voi pune ca personaje de pe forum doar elementul Aer foc si Pamant regina luminii si regele intunericului
iar elmentele negative o sa le fac eu (In caz ca cnv vr sa fie un element negativ e liber sami spuna)
XiulianX Avansat
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 9:48 pm
Night daca vr si u zimi ce rol ai vrea sa ai dintre cele care nu sunt ocupate la fel si voi any si dali
Cosmar Spammer
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 9:55 pm
PAI NUSTIU PAMANT ESTE OCUPAT ? DACA ESTE PUNEMA NEGATIV SAU CE VREI TU
XiulianX Avansat
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 10:00 pm
o sa te pun pozitiv sper sa nu te superi fac asta pt ca deja am ales cn e foc si imi mai trb pamant pozitiv
am sa pun next chiar acum (mai am de spus inca ceva mai astept sa vad daca vr cnv sa fie regele intunericului in caz ca nu vr nimeni regele intunericului o sa al transform in regina intunericului in caz ca vr o fata )
† Neon LIGHT † Nebun dupa forum
Mesaje : 437 Data de inscriere : 29/10/2013 Varsta : 20 Localizare : Pe pamant
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 10:03 pm
Ai putea sa ma pui Pamant Pozitiv? mersi orcum? Sau un element surpriza pt. Actiune lemn
XiulianX Avansat
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 10:07 pm
∞Neon LIGHT∞ a scris:
Ai putea sa ma pui Pamant Pozitiv? mersi orcum? :PSau un element surpriza pt. Actiune lemn
Stii miai dat o idee super cu lemn si dastea mai am nev de 5 min sa pregatest next si oricum sper sa nu te superi daca nu ajung sa te pun in nextu asta
XiulianX Avansat
Subiect: Re: Legenda celor 4 elemente Dum Mar 02, 2014 10:30 pm
Capitolul 3:Pamantul
Eu si Cosmin eram pe drumuri spre urmatorul element inca nu stim care e acela dar vom afla era 11:30 dimineata Cosmin:Ce plictiseala Eu:Asa e dar navem ce face trb sa gasim urmatorul element\ Cosmin:Macar sa ne cazam la un hotel avem destui bani Eu:Ok haide sa gasim un hotel bun dar ieftinn Cosmin:Bine Mergand prin centrul orasului si tot mergand vedem un hotel numai bun intram in el mergem la receptioner si spre mirarea noastra el avea cam 15-16 ani El:Buna ziua!Cu ce va pot ajuta Eu:Am dori o camera va rog! Cosmin:Hey!Nu esti cam tanar sa fii receptioner?? Eu:Cosmin nu vi rau El:Da,adevarul e ca sunt Deodata un vant a aparut de nicaeri si ia suflat tricoul lui Cosmin lasand la vedere semnul cu vulturul de pe spate El:Hey?!?!?!?!Cumva aveti puterile elementelor? Eu:Da,de unde stii de elemente El:Pt ca eu sutn elementul pamantului Cosmin:Wooowww ce taree Eu:Ok deci eu sunt Iulian iar el e Cosmin Night:Eu sunt Night ce ziceti sa veniti cu mn acasa com sta toti 3 ceva timp apoi vom pleca in cautarea urmatorului element Eu si Cosmin:Sigur! Ajunsesi acasa la Night noi lam intrebat: Eu:Deci stii sa controlezi pamantul Night:Da chiar foarte bn Eu:Mda aici e o mika problema noi nu stim asa bn sa le controlam Night:Nici o problema o sa va invat eu Dupa 3 ore de mers printro padure cu copaci cu frunze extrem de verzi si flori frumoase de ati cadeaa privirea ajunseram la un parau foarte frumos si de un albastru extraordina Night:Deci Iuli dute in mijlocul paraului pe piatra acea Zis si facut am facut intocmai cum mia zis el Eu:Si acum Night:Aseazate pe piatra,simte apa din jurul tau fii una cu ea acesta este secretul stapanirii apei Am facut tot ce mia zis el si dintrodata o putere neimaginabila ma cuprins simteam ca pot sa controlez apa foarte bine si chiar asta si faceam puteam sa transform apa in gheata si invers Eu:Woow cum de stii asa ceva Night:Pai bunicul meu a fost unul dintre cele patru elemente acum multi ani el a fost elementul apa Eu:Wow mersi ca mai invatat