Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Mesaje : 51 Data de inscriere : 07/12/2013 Varsta : 21 Localizare : Unde e numai tristete!Vrei sa fim tristi impreuna?♥
Subiect: Citeste si plangi! ♥ Lun Feb 24, 2014 8:23 pm
Heii! Scriu si eu primele mele povesti nu sunt bune dar,incerc si eu
Eu sunt Alexandra.Am 14 ani,si o viata stupida si lipsita de socializare,prieteni,fericire....sau orice lucru care te face sa zambesti! Locuiesc intr-o casa mica si draguta,casa e veche dar,pentru mine e mai mult decat atat mereu am simtit ca in acea casa se ascunde ceva..ceva ce trebuie gasit!
Mda....totul incepe intr-o zi obisnuita de vineri.Am uitat sa mentionez ca suntem in vacanta de vara Eu locuiesc numai cu mama si sora mea! Mda...sora plecata la prietena ei 3 saptamani merg la mare,sora mea e o scorpie si ma uraste desi cateodata poate fi si buna dar,a ales sa se duca numai ea la mare. Mama...plecata o saptamana la niste membri din familie mama ma iubeste si ar fi vrut sa ma I-a cu ea dar nu am vrut eu....si spuneti voi cu cine raman? Corect cu Tasha....e cainele meu ...si cu pisicile si celelealte animale...am o viata groaznica!
Inainte ca mama sa plece am avut o mica discutie! -Vreau sa ai grija de casa,sa fii cuminte,sa ai grija de animalele tale,ai mancare si bani pt o luna si vecina te v-a vizita tot timpul mai mult de 6 prieteni nu ai voie sa inviti si nu te indepartezi de casa mai mult de un km ti-am lasat nr de telefon al meu si al surorii tale si al tatalui tau chiar daca e plecat nu inseamna ca nu o sa iti raspunda clar si mai ai 100 de numere notate in agenda daca ramai fara credit cauta in geanta mea aia verde si gasesti bani destui doar daca nu iti cumperi tigari clar? -Frate ai sa lipsesti o saptamana Doamne...... -Ok..ok gata hai ca trebuie sa plec paaa te pup ai grija te rog!! -Da mama paaaa
Mama pleca si dupa 5 minute....apare si Maris o prietena defapt..singura care ma suporta -Hei fantomo ce faci?(asa imi spune ea am pielea foarte alba) -Bine nebuno..tu ce faci? -Am venit sa stau la tine o vreme iar,ma-m certat cu tata(ea sta nuami cu tatal ei mama ei a plecat cand avea 3 ani si mai are un frate de 16 ani.)
Stiu ca nu e horror dar,o sa fie acum trebuia sa prezint si eu personajul
Alexy si Byby Spammer
Mesaje : 1107 Data de inscriere : 21/01/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Lun Feb 24, 2014 8:59 pm
Foarte interesant!Vreau next acum!
AnimeCosmin Spammer
Mesaje : 1052 Data de inscriere : 29/12/2013 Varsta : 18 Localizare : In lumea Anime
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Lun Feb 24, 2014 9:09 pm
:SN:
XiulianX Avansat
Mesaje : 89 Data de inscriere : 19/11/2013 Varsta : 21 Localizare : Oriunde o_O
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Mar Feb 25, 2014 11:44 am
Vreau next sau vei regreta
† Dew † Nebun dupa forum
Mesaje : 426 Data de inscriere : 05/11/2013 Varsta : 22 Localizare : In intuneric...
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Mar Feb 25, 2014 6:55 pm
Iti zic ceva :Next acum!
psychotyc bitch. Expert
Mesaje : 114 Data de inscriere : 26/02/2014 Localizare : in hell
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Mier Feb 26, 2014 2:27 am
1. Nu ma pune emoticoane... 2. Nu prea folosești semnele de punctuație corect, de regulă virgulele și folosești prea multe ”...”. Mai bine ți-ai structura frazele mai la obiect, nu tot timpul întrerupte... 3. Și la gramatică pe aici pe undeva câteva greșeli, nu mă mai uită să dau exact exemple... 4. Iar scris curcubeu, use just one color please
Cam astea ar fi punctele slabe. Ce e bine e faptul că există narațiune și o slabă descriere, dar cel puțin sunt. Mai ai de lucrat, e adevărat, dar nah e nevoie de timp, după ce capeți experiență vei scrie mai bine. Am fost scurtă că deja e 2 jumate și dacă m-aș fi întins mai mult aberam și nu cred că te ajutam într-un fel, așa am punctat ce am crezut eu că nu a fost bine. psychotyc bitch
Ale♥ Spammer
Mesaje : 1266 Data de inscriere : 15/04/2014 Varsta : 102 Localizare : Neverland
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Sam Apr 19, 2014 5:47 pm
pune next sunt curioasa
BiancaWolf Veteran
Mesaje : 153 Data de inscriere : 28/12/2013 Varsta : 23 Localizare : In iad.. Vrei sa vii? :>
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Sam Apr 19, 2014 10:25 pm
Stii ceva bitch? Mai zici de altii ca scriu incorect cand defapt tu scrii exact la fel.
Alexy si Byby Spammer
Mesaje : 1107 Data de inscriere : 21/01/2014 Varsta : 19 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Mar Mai 06, 2014 3:37 pm
Next
Cici Veteran
Mesaje : 259 Data de inscriere : 01/04/2014 Varsta : 20 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: Citeste si plangi! ♥ Mier Mai 07, 2014 12:08 am