Ne bucurăm că accesați forumul nostru, poveștile de groază, membrii și multe altele vă așteaptă!
Se pare că o fantomă a detectat că nu sunteți înregistrat/logat!
Pentru a vă loga apăsați butonul ”CONECTARE”
Pentru a vă înregistra apăsați butonul ”ÎNREGISTRARE”
Dacă doriți să fiți vizitator apăsați butonul ”NU MAI AFISA”
• • Administratorii forumului vă invită să citiți regulamentul forumului cu un CLICK AICI . Crezi că îndeplinești toate criteriile vreunui grup? Vrei să faci parte din staff? Tot ce trebuie să faci, e să dai CLICK AICI și să faci o cerere și verifică dacă cerea ta îndeplinește cerințele cu un CLICK AICI. Mulțumesc pentru timpul acordat! • •
In cazul in care esti un membru vechi care si-a uitat parola, intra pe serverul de discord sau trimite un mesaj privat de pe un cont nou administratorului Sakumo.
Subiect: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Joi Iul 11, 2013 10:37 pm
Teoria Desenului Phineas and Ferb : Mama lui Phineas si Candace a divortat iar in urma celei de a 2 -a casatorii l-a avut pe Ferb care la nastere a avut o infectie la creier care a dus la retardism ( din cauza asta nu prea vorbeste in serial)...Phineas era hiperactiv iar Candace era schizofrednica si isi imagina ca Phineas si Ferb construiesc lucruri in timp ce mama lor era plecata ...nevazand mama sa ce fac cei doi frati Candace a facut un jurnal in care scria tot ce fac ei cand mama lor era plecata... intr-o zi mama sa si-a facut griji pentru ea si a dus-o la un terapist pe nume Doofenshmirtz care i-a dat niste droguri care o fac sa se simta mai bine ..din pacate Candace a ajuns dependenta de droguri si a murit dupa ce a luat o supradoza ... dupa moartea ei mama s-a a luat jurnalul dupa care a mers la Walt Disney Picture pentru a face un serial in memoria ficei ei .... cam asta este cu Teoria serialului Phineas si Ferb, stiu ca nu i de groaza dar pe mine m a speriat!
dream36 Veteran
Mesaje : 276 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 19 Localizare : In Iad, vad mii de demoni calcati in picioare de Satana
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 10:16 am
Ai creat-o sau ce?! Nu cred!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 11:20 am
Nu e creata de tine, exista de foarte mult timp pe internet. Prima oara am citit asta acum vreun an - doi *nu pot sa zic unde*. Dar si pe mine m-a cam bagat in sperieti =]] Oricum, nu esti nici primul care posteaza asta aici, dar, avand in vedere despre ce este vorba, cred ca cea mai potrivita categortie unde sa fi postat asta, este "Altele". Cer sa fie mutata! (vreau de mult timp sa zic asta :3 =]] ).
dream36 Veteran
Mesaje : 276 Data de inscriere : 08/07/2013 Varsta : 19 Localizare : In Iad, vad mii de demoni calcati in picioare de Satana
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 11:42 am
Stiu ca nu-i creata de mine! N-are cum daca scrie acolo autorul. Si eu am citit-o acum un 1 an si nu-i a mea, Any si Daly
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 11:49 am
Hopa, Stella ) Asta am zis si eu -.-
dream36 Veteran
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 11:51 am
Ai spus: ''Nu e creata de tine, exista de foarte mult timp pe internet. Prima oara am citit asta acum vreun an - doi *nu pot sa zic unde*. Dar si pe mine m-a cam bagat in sperieti =]] Oricum, nu esti nici primul care posteaza asta aici, dar, avand in vedere despre ce este vorba, cred ca cea mai potrivita categortie unde sa fi postat asta, este "Altele". Cer sa fie mutata! (vreau de mult timp sa zic asta :3 =]] ).''
Eu ce am zis, ca-i creata de mine?! Am zis ca nu cred povestea ca este creata de el, ghita
Lore Expert
Mesaje : 113 Data de inscriere : 12/03/2014 Varsta : 21 Localizare : Wonderland
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 11:53 am
Am mai citit ceva despre asta, dar nu era nimic clar. Oricum un desen asa fain sa aiba la baza o poveste ca asta chiar e putin straniu Mno, oare Perry ce era
Marius Spammer
Mesaje : 1043 Data de inscriere : 23/10/2013 Varsta : 24 Localizare : Romania
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 12:09 pm
Stranie povestea..am mai citit-o pe net.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Sam Iun 21, 2014 1:19 pm
Ai spus: ''Nu e creata de tine, exista de foarte mult timp pe internet. Prima oara am citit asta acum vreun an - doi *nu pot sa zic unde*. Dar si pe mine m-a cam bagat in sperieti =]] Oricum, nu esti nici primul care posteaza asta aici, dar, avand in vedere despre ce este vorba, cred ca cea mai potrivita categortie unde sa fi postat asta, este "Altele". Cer sa fie mutata! (vreau de mult timp sa zic asta :3 =]] ).''
Eu ce am zis, ca-i creata de mine?! Am zis ca nu cred povestea ca este creata de el, ghita
-.- apai eu ti-am zis tie?! eu i-am zis lui, ma! autorului, nu tie. ca doar nu m-am adresat tie; ti-am spus numele? nu. m-am adresat 'autorului'
Bishamon Spammer
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb Mier Sept 09, 2015 10:46 pm
Topic mutat la altele
Va ador
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Povestea tragica a lui Phineas si Ferb